Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sper ca accepti si critici.

1. Nu-mi dau seama de la ce vine c4strike. L-am intors pe toate partile: o veni de la c4 (bomba), o veni de la c(see) for strike, nu stiu, dar nu mi se pare un nume prea inspirat.

2. Scoate postul de radio sau fa-l sa taca by default din 2 motive:

- nu toata lumea asculta ce pui tu acolo

- deranjeaza cand deja asculti chestii, intri pe un site si incepe ceva sa cante. Si ca sa fie treaba buna, ori de cate ori te duci in index, iar incepe sa cante. Inteleg ca esti entuziasmat, dar radio pe site este lucru tiganesc.

3. Postul tau miroase a reclama mai mult.

4. Cum vrei sa vad concursul daca tot forumul este protejat ? Ce este de interes public, lasa public.

5. Renunta la "c4STriKe RoMaNIa". Cine te-a invatat sa pui majuscule in mijlocul cuvintelor ?

• Moderators
Posted

Daca tot ai setat shoutboxu, member of the month si forumurile pe 100% latime. De ce nu setezi si restu? Precum meniul, "breadcrumbu" ( primu lucru de sub meniu ) si mesaju pentru guest. Mi se pare aiurea sa fie forumu pe 100%, eu cu latime de 1920px mi se pare ciudat sa vad pe tot ecran-ul un forum fara sa aiba putina margine de spatiu pe laterale.

Si ziceam sa setezi si restu pe 100% pentru ca arata ciudat diferenta de spatiu in laterale:

Reveal hidden contents

UYh2wPr.png

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 weeks later...
Posted

tema ce o folosea inainte teo garantez eu ca am modificat deflection de la 0 daca avea alta nuj!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Când o să îi ai tu la parteneri pe cei de la Steam / Valve, eu voi fi vreun mare programator internațional

Deci:

1. Efectul la grade este deja enervant, țigănesc. Îmi amintesc de momentele când eram Fondator pe Rulls.tk, viitor Highplay.ro.

2. Pustiu forum. Nu știi să-l populezi.

3. Profil în sidebar. Plictisitooooor.

4. Index: binișor, ca o primă privire.

Dacă aș căuta comunitate, nu aș veni aici.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.