Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astept pareri sau idei cu referire la site-ul: www.trepadus.net Daca puteti scrie comentariile voastre direct pe site, ar fi perfect. Astept cu nerabdare comentariile voastre, mai ales a celor care nu fac parte din domeniu pentru a-mi face o idee cat mai clara despre acest site. Scrieti orice observati ca fiind frumos sau urat, exprimati-va liber, chiar daca sunt pareri negative, le astept cu nerabdare pentru a imbunatati lucrurile acolo unde poate am esuat.

post-34176-0-25047200-1420067996_thumb.j

• Moderators
Posted

Design-ul arata foarte bine, dar exista si doua lucruri care nu mi-au placut deloc, una dintre ele fiind pe designu Responsiv de telefon ( nu stiu daca se aplica si pentru tableta ) jos de tot unde afisezi numele tau, datele de contact, etc nu am vazut sa fie un padding la acel text, ceva ce pe telefon nu mi-a placut, textu este pur si simplu lipit de partea stanga si dreapta daca ar ajunge la fix pana in capat:

A720wVX.png

Aldoilea lucru se afla sus de tot si la fel, pe designu Responsiv. Este vorba despre primu meniu de a selecta o pagina. Sageata pur si simplu vrea sa fuga din acel spatiu.

hvZWpmQ.png

Jos de tot sub "Citeste online", "Download", unde e bucata pe 4 coloane in ultima inca se afiseaza Hola Mundo, Hello World, sau cum o mai fi in restu, presupun ca ar fi cazu sa nu mai fie nevoie de acel articol. Linku inca este activ:

http://trepadus.net/?p=1&cpage=1

Foarte bine ca ai la dispozitie siteul in Ro / Eng / Spa, dar.. Nu stiu cum e tradus in Engleza sau Romana, dar eu stiu ca in Spaniola is ceva greseli serioase. Daca vrei sa faci cum trebuie in Spaniola nu poti scrie lucruri de genu:

• Nosotros y usted realizamos piece con piece todo el proyecto.
  • Download

Si mai ales greseli de genu:

• Los dineros y los sitios web.

"Los dineros", suna extrem de ciudat, presupun ca vrei sa fie Spaniola din Spania si nu sud-america.

O eroare care am observat in cateva locuri pe site:

Plan Logo: 25 euro link

Plan Basic: 80 euro link
Blog personalizado: 120 euro link
Plan Normal: 385 euro link
Plan Medio: 650 euro link
Plan Pro: 1450 euro link

Este corect si "euro", dar vorbim de cifre peste 1, deci "euros". Este o greseala care o vad la destui romani, pentru ca in romana nu spunem "Da-mi 200 euros", ci euro simplu.

Mai is si alte greseli care pentru mine suna ciudat. Unele dintre ele:

• Todos de las zona virtual contribuye, incluso aquellos que sólo va entrar en línea durante unos minutos.

Corect spus pluralu unde trebuie si cand trebuie:

• Todos de las zonas virtuales contribuyen, incluso aquellos que sólo van a entrar en línea durante unos minutos

Ce inseamna asta?

• ¿ Lo que me sirve un sitio web ?

Vrei sa zici:

• ¿ Para qué me sirve un sitio web ?

Sau:

• ¿ Para qué sirve una página web ?

Nu stiu exact la ce te referi in acel punct.

Alta eroare ( Se afla la planu Pro, nu stiu la restu ):

• (pusede subir o bajar)

Probabil ai apasat din greseala S-ul:

• (puede subir o bajar)

Alta greseala se afla la Free:

• en los 0 euros no son incluidos los costos adicionales.

Probabil iaras ai apasat din greseala alta litera:

• en los 0 euros no están incluidos los costes adicionales.

Ar suna mai bine parerea mea.

Mai revin putin la unele lucruri care nu mi-au placut incaz de vrei sa oferi o imagine buna ca si profesional:

• Imaginile la fiecare plan is LQ ( Low Quality ), la o rezolutie mare se vad sterse pentru ca is marite cu forta.
  • La planu basic is unele imagini in care se observa browser-ul folosit, bara de la windows. Nu stiu daca asa ai planuit treaba, dar eu alea le vad in plus si strica imaginea.
  • Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Hmm, web design, dar prețurile alea sunt cam mari, nu crezi?

Mari? Poate pentru Romania, dar pentru un market global din toata lumea, is niste preturi normale. Exista firme cu preturi si mai mari.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.