Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o eroare, am instalat si IPB 3.4.5 si 3.4.6 , dar nu merg. Am incercat toate metodele posibile. Cand instalez IPB-ul la DataBase details cand pun tot ce este corect, m-am uitat la toate tutorialele ce si cum instalez ipb, desi am instalat de sute de ori pe alte comunitati, pe asta nu merge, tot imi apare:

Warning: Access denied for user 'xxxxxxxx_xxxx@'localhost' (using password: YES)

Nu stiu ce are... Putin ajutor?

• Moderators
Posted

Posibil sa nu fie alea datele. Ai verificat cu firma hosting sa vezi daca intradevar is alea?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ai vorbit cu firma hosting? Cateodata nu inteleg de ce nu asculta lumea cand ii zic sa vorbeasca cu firma hosting.

Daca nu treci de install, noi, putine avem de facut la problema ta.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Gazduirea ta web nuti da voie sa instalezi acel IPB sau nu ai dat permisiunile bazei de date!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Pune numele de la MySQL Host in locul la localhost si trebuie sa mearga, cateodata esti obligat sa faci asta ca sa poti instala platforme.

De exemplu eu am mysql17 si in continuare este denumirea firmei de hosting.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.