Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,doresc să vă propun adaugarea gradului de "Master" iar acesta sa aiba mici accese pe categorii, cu Member title fiecare diferit pe cate o categorie de genul:
Master Ip.Board = O persoana matura, ce ofera suport in categoria ipb

Master Css = O persoană cu o multitudine de cunostinte css , dar care ofera suport-ul necesar...

Este o simpla propunere, sper sa nu imi fie luata peste picior, etc..

Mentionez: Acesta sa aibe acces la: Pin, Lock, Delete, Edit mai mult timp, dreptul de a lua o decizie cu privire la t/c in categoria moderata de el, chiar daca nu s-a oferit suportul necesar (ex:deviere de la subiect).

daina mucles daina deles

Posted

Diferenta este ca ambassadors se ofera in momentul in care ajungi la numarul x de posturi , pentru asta ar putea fi o cerinta doar sa oferi suport,si sa ai activitate in categoria respectivă.

daina mucles daina deles

• Moderators
Posted

Daca ai activitate in categoria respectiva, cu timpu vei ajunge si la ambassador :)

Si daca nu ma insel, de la Helper in sus deja primesti acces pentru a edita postu tau si dupa 15 minute sau 10, nu mai stiu sigur cat este setat momentan.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu vad motivul pertinent pentru care ar fi nevoie de alte grade pe forum .

Din cate am vazut [ excluzand comunitatile de 1 zi si - o noapte , de gaming sau afiliate cu servere de CS , Minecraft , SAMP ]  singura '' pozitie '' mai sus decat Moderator [ indifferent de postarile avute ] e cea de Super - Moderator [ o prostie dupa mine ] .

Sunt destule , zic eu .

• Moderators
Posted

Din cate am vazut [ excluzand comunitatile de 1 zi si - o noapte , de gaming sau afiliate cu servere de CS , Minecraft , SAMP ]  singura '' pozitie '' mai sus decat Moderator [ indifferent de postarile avute ] e cea de Super - Moderator [ o prostie dupa mine ] .

Si pe forumurile dezvoltate vezi Moderator si Super moderator. (moderatorul se ocupa de categoria lui, super moderatorii se ocupa de situatia globala (reclamatii, etc)) :)

• Upvote 1
Posted

Pai si la noi , exista deja Moderator Global .

O sa - ti spun fix la ce comunitate ma refeream [ my ex ] - 4Story Romania .

SMOD - facea tot ce putea face MOD - ul , un simplu moderator nefiind blocat in accese pe propria sectiune .

• Moderators
Posted

Doar iarna pot fi putine grade... pe forumuri cum e structurat acum, e suficient.

Nu e rea ideea, doar ca singura diferenta ar fi culoarea si denumirea functiei. Uni ar fi mai speciali...dar doar superficial.

Posted

N-am inteles niciodata ce legatura este intre un forum si un server de orice fel de joc.

De asemenea, nu am inteles nici de ce poate primi cineva gradul de Owner sau Co-owner pe un server, din moment ce respectivii nu sunt nici proprietari nici co-proprietari, ci doar administratori.

Vezi definitiile termenilor "proprietar" si "administrator".

• Upvote 1
Posted

Mi se pare inutil acest grad, sincer. Cu ce ar ajuta? Expert CSS. Atunci Expert HTML, Expert PHP, Expert JavaScript, cu astea ce faci?

Păi, Terror, Courage are dreptate. Cu Super Moderator ai permisiunea de... Super Moderator. Adică moderarea completă a unui forum. Un Moderator (cum sunt eu la secțiunea Adobe Photoshop) se ocupă strict de secțiunea lui. Este o organizare mai amplă, nimeni nu se bagă peste alții, sunt necesari mai mult în cazul comunităților mari. Pro-Gaming nu dispune de acest tip de organizare și e dezastru pe forum. Blown dispune, ce bine e așa...

• Moderators
Posted

Moderatorul, are drept complet de moderare pe tot forumul.

Ambasadorii si altii care mai aveti drept de moderare pe anumite sectiuni, nu necesita grad special, se pot da permisiuni si fara a crea un rank nou.

In cazul PC Trobuleshooting :  Super moderator = Moderator.

• Upvote 1
Posted

Moderatorul, are drept complet de moderare pe tot forumul.

Ambasadorii si altii care mai aveti drept de moderare pe anumite sectiuni, nu necesita grad special, se pot da permisiuni si fara a crea un rank nou.

In cazul PC Trobuleshooting :  Super moderator = Moderator.

Asta spuneam si eu , oferind ca premisa fosta comunitate [ pe MyBB sau phpBB ] , 4Story Romania , dar mnoh , I must say it too ... : Courage's right .

Posted

Mare-i gradina Domnului si multi sar gardul cu poarta deschisa .

nu intelegi ca  gradele astea au  rolul lor nu-s asa facute numa sa .... haha hai sa facem un grad daca ne iese ne iese daca nu nu... facand o paranteza la prostie .

si in legatura cu gradul de Master  nu sunt deacord .

alte pareri ...

• Upvote 1
Posted

Hai, frate. Să vină servere de SA:MP, servere de CS, facem PC Troubleshooting din forum IT o comunitate de gaming.

Moderatorul ar merge mult mai bine pe forumuri unde sunt mulți in administrație, dar în cazul nostru unde sunt vreo 10 cu tot cu membri care mai au permisiuni pe la anumite forumuri, Ambasadorii care doar pot cere permisiuni de moderator, de ce să umplem baza de date cu alte grade?

Revenind la subiect (că am deviat mult), nu ai vrea și niște Group Icons Image?

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Hai, frate. Să vină servere de SA:MP, servere de CS, facem PC Troubleshooting din forum IT o comunitate de gaming.

Moderatorul ar merge mult mai bine pe forumuri unde sunt mulți in administrație, dar în cazul nostru unde sunt vreo 10 cu tot cu membri care mai au permisiuni pe la anumite forumuri, Ambasadorii care doar pot cere permisiuni de moderator, de ce să umplem baza de date cu alte grade?

Revenind la subiect (că am deviat mult), nu ai vrea și niște Group Icons Image?

=)) mama sa mor eu cum le zice frate de parca ar fi mama PCT ... :)) +1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.