Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca ai un site mic probabil ca vor fi ok. Eu am avut probleme cu ei cand site-ul incepuse sa creasca. Mi-au pus back-up-ul in brate (fapt ce totusi e de apreciat) si m-au cam trimis la plimbare in conditiile refuzului meu de a plati o suma mult prea mare pentru necesitatile site-ului de atunci.

Desi daca te uiti peste pachetele lor mai toate facilitatile sunt nelimitate, nu e chiar asa, nu poate fi asa. Desi suna atractiv "nelimitat" se recomanda a fugi de firmele care ofera chestii nelimitate. E doar marketing, si de fapt esti destul de limitat.

Te poti uita peste pachetele oferite de HostHash: http://hosthash.com/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Te poti uita peste pachetele oferite de HostHash: http://hosthash.com/

Pana la urma sunt mai bune firmele din alte tari ??

Dece imi recomanzi una ca aceea si nu romaneasca?

Am mai auzit ca cele din afara sunt mai bune e adevarat?

Si e cam nasol cu plata cu engleza...

Posted

@gaby pct de la ce firma are ? Cred ca voi merge pe HostHash .  

@paKy te rog frumos cu takehost al tau ok cunosc administratorul se stie destul cat de serios e !

• Moderators
Posted (edited)

Nu stium cum stau cu serverele de jocuri, dar un site gazduit la takehost l-am picat in 2 secunde.

Edited by Courage
  • Moderators
Posted

Eu unu nu as merge pe krond nici daca imi ofera ei gratis hostingu. Au fost cateva experiente publice si aici pe forum, in care au asteptat un raspuns de la support 2-3 zile si nu au primit nimic, dupa ce le dai si bani, nici macar nu-ti da un raspuns. Se pare ca au atatia clienti incat ii doare undeva daca pleaca unu.

Daca e sa mergi pe ceva serios, as zice ca firmele mari din exterior e solutia ce-a mai buna, atat timp cat ai posibilitatea de a platii si a te comunica cu ei fara probleme, nu ar trebui sa fie probleme.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu stiu cum e suportul pentru clienti la Xservers, dar pot sa va asigur ca este o firma cu resurse destule si cu oameni foarte competenti pe partea tehnica.

• 2 weeks later...
Posted

@gaby pct de la ce firma are ? Cred ca voi merge pe HostHash .  

@paKy te rog frumos cu takehost al tau ok cunosc administratorul se stie destul cat de serios e !

Forumul este pe serverele noastre din Bucuresti. Nu suntem firma straina, doar avem un site international datorita clientilor din toata lumea. Momentan lucram si la noul site care va avea varianta in RO pe domeniul .ro

Daca ai intrebari legate de serviciile noastre nu ezita sa deschizi un ticket la sales.

www.hosthash.com - Shared hosting, VPS hosting, Domains and SSL certificates with fast support.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.