Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de curand am schimbat platforma in una phpbb3 si am constat ca nu-mi place. Si decat sa o iau iarasi de la capat as prefera sa-mi dati voi un backup de mini 100-500 membri daca se poate. Tin sa mentionez ca nu am facut backup. Vreau unu de la voi ! Multumesc

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

De ce nu folosesti converteru de la IPB pentru a trece de la PHPBB3 -> IPB.

Mai multe detalii: aici

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mdea se pare ca ti-ai  facut de cap cu Zoncs-ul....

Adica noi muncim si strangem membrii si facem back-up ca sa nu  mai lucram inca o data , si ru vreai totul pe tava ?

O sa ne iei de prosti ca iti dam back-up pe nimic.

Eu cand ti-am cerut ajutorul ai spus nu... ei bine nu si de  data asta de la mine .

Invata si munceste... Cine te-a pus sa pui php pe zoncs ? 

Posted

Courage cam 16000 posturi si 3000 membri ,iaca

paKy* xcs e al tau si o sa-l primesti inapoi cand revine webhostul si nu uita ti l-am dat moca

Vrei backup IPB?

Sigur.

Ce versiune? Câte posturi? (maxim 2 milioane)

Câţi membri? (maxim 1 milion)

discutam pe mess mane

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

3.4.6

Da stii ca sunt falsi nu? =)) , vrei backup? pune mana fa reclama strangeti membri si bum backup facut de tine . Vrei totu "Cade para malaiata in gura lu Natafleata" cumpara daca ai bani de aruncat pe fereastra.

Posted

Nu iti recomand sa pui backup pe forum. Nu te gandi ca daca pui backup o sa ai multi membri, in niciun caz, cat despre posturi .. de ce sa nu le faci tu? .. Nu poti sti ce reclame sunt prin topicuri, ca sunt sigur ca nu stai sa le verifici pe toate.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.