Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poti incerca gazduirea noastra gratuit 48h fzhost.ro

Nu recomand!

Primește flood în continu , am avut găzduire de la el pe aimers , de asta ne-am mutat pe krond. 

• Upvote 2

a lot of bla bla bla...

Posted

Vezi ca vorbesti cam in necunostinta de cauza Kronos. Momentan suntem ok ( am vorbit si cu isp-ul sa mai filtreze din atacuri ). Nu avem ce face daca invidia miroase de la 5 mile :).

Scuze de off-topic.

Sincer Sandule, un host ar trebui sa asigure protectia si buna functionare a produselor achitate de catre clienti. Pe langa asta, un host care se respecta ar trebui sa fie capabil sa se apere contra "atacurilor" primite de la diferiti "hackeri" care invata ce e hoic / loic.

Cristi, host bun la pret mic nu gasesti. Calitatea creste pretul, toata lumea stie asta. Sfatul meu e sa cauti ori firme de renume daca vrei host bun, ori sa iti faci o lista cu hosturi care te-ar interesa apoi sa analizezi fiecare host de pe lista pana il gasesti pe cel mai okay.

• Moderators
Posted

Cristi, host bun la pret mic nu gasesti. Calitatea creste pretul, toata lumea stie asta. Sfatul meu e sa cauti ori firme de renume daca vrei host bun, ori sa iti faci o lista cu hosturi care te-ar interesa apoi sa analizezi fiecare host de pe lista pana il gasesti pe cel mai okay.

Calitatea creste pretul, asa e, dar sa nu uitam ca unii au pret mare si dupa calitatea mica, poate nu ca si hosting, poate ca si support spre client.

Un singur sfat iti pot da si o recomandare daca ti se incadreaza in pret ( poate ma ajuta si @Courage la asta :)) )

Chiar daca multa lume recomanda krond, sa nu crezi ca la preturile alea vei primi cel mai bun webhost din lume, nu zic ca e rau, dar am inteles si am vazut cateva topicuri aici pe PCT in care lumea se plange ca nu le ofera support deloc. Just saying... Nu fac asta pentru ca is platit de alta firma sau ca am ceva cu ei, ei singuri si-au facut imaginea asta.

Courage patea la fel, atacuri intruna si probleme, m-a intrebat daca cunosc vro firma care sa acepte SMS, am zis ca da si i-am dat o micuta explicatie de cand is cu ei si cum a fost timpu ala, timp de 4 ani aproape si probleme de flood foarte putine au avut, downtime la fel si au fost pe o perioada micuta, Courage a decis sa incerce si el o perioada sa vada cum e, a incercat fara probleme si deja de doua luni e cu aceasi firma ( nu e mult timp, dar nu am mai auzit sa aiba probleme, ce-l putin nu s-a plans la mine ).

Firma despre care vorbesc este PanHost, poti plati prin Tranzactie bancara, SMS sau PayPal.  Poti gasi informatii extra si preturi aici: http://panhost.ro/site/gazduire-web/gazduire-domenii. Chiardaca site-ul nu este nu stiu ce ca si aspect, va pot asigura eu ca staff-ul si supportu din spate este foarte serios si chiar isi dau interesu cand exista probleme sau e nevoie de ajutor.

Daca chiar esti interesat sau vrei sa probezi inainte de toate, contacteaza-i prin email sau telefon si le poti cere o proba sa vezi cum ti se pare.

• Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Johnny. A. Nu-mi fac griji pentru „hackerii” care se dau rotunzi si folosesc programe ca cele mentionate de tine, totodata gazduirea mea nu se rezuma doar la cateva site-uri. Ma abtin de la mai multe comentarii ca n-are rost sa incep o cearta pe acest forum super, cat despre restul afirmatiilor lui Johnny. A. sunt total de acord :).

• Moderators
Posted

Eu de obicei comand 1 luna, si daca merge treaba comand mai mult. (daca sunt nemultumit de servicii sa arunc banii de pomana)

Posted

Eu de obicei comand 1 luna, si daca merge treaba comand mai mult. (daca sunt nemultumit de servicii sa arunc banii de pomana)

Am mai cumparat de la iei , calitatea e maxima ! ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderators
Posted

Tocmai am comandat webhost pentru 5 luni , sper sa tina ! :suicide:

Am mai cumparat de la iei , calitatea e maxima ! ;)

4 minute si te-au convins, nu?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.