Jump to content

Ce tema folosesc letalzone.com?


EX!T

Recommended Posts

  • gaby changed the title to Ce tema folosesc letalzone.com?

Sebastian C.

 

Pronirax o are de la unu de la mine de pe forum ;) asa ca degeaba vorbiti aiurea !! Tema e editata din carbon de hunter de pe http://letalzone.com/forum  !!! Copii esuate ;) Pronirax e o batjocura de forum condus de niste copiii !!!!!! 

Dacă era ceva unit DA , dar cât timp se găsește și pe alte forumuri editată în mici loc-uri nu ți-aș da nici măcar 1 euro . http://pronirax.ro/forum/ același mod la statistici. Tema nu e prea grea de făcut.

Poate daca era ceva unic Domnule Sebastian!! Limba asta a noastra te bate !!!:)     

 

Link to comment
Share on other sites

Tema mea a fost data de domnul seriful, un bulangiu de da munca mea la alti , si voi rezolva problema cu copilasi de pe pronirax

Motiv pentru care am bagat restrictii administratorilor mei la look and feel, chiar si in alte parti. N-am chef sa vad ca-mi apare munca pe net sau cine stie ce se mai poate intampla.

 

Poate daca era ceva unic Domnule Sebastian!! Limba asta a noastra te bate !!!:)     

Super, o greseala din neatentie si direct "te bate limba romana". Se mai intampla sa pui o litera din greseala in loc de alta, am patit-o si eu, au patit-o si altii, asta nu-i motiv sa dai cu paru' in cap dar se pare ca n-ai ce cere de la unii. Sper ca tu nu faci parte dintre acei "unii".

 

@EX!T: Tema aceea nu se cheama nicicum, e un edit de la carbon (banuiesc) facut de cei de pe letalzone, n-ai s-o gasesti pe net, si daca o gasesti, cel mai probabil sunt copii. In locul tau m-as pune sa iau o tema simpla de pe net, gen deflection sau carbon si as incepe sa editez eu.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Numai fiţe de dive la editări de 1-2h vezi pe aici (cu 90% elemente copiate din alte părţi). Unii stau săptămâni întregi la o temă să iasă ceva frumos şi nu fac crize cum faceţi voi pe aici (ba că e tema mea şi a furat-o nush cine şi alte bla bla bla-uri de care nu ne pasă).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.