Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, TAZ said:

Nuj csz a fost deschisă și inchsă de prea multe ori.

Care de prea multe ori?

A fost închisă o singură dată și nici atunci nu era 'închisă' pentru că eram pe alt domeniu.

Edited by SirAbsirt
Posted
7 hours ago, Floy said:

Temă este cam urată în rest este ok, baftă

Multumim frumos pentru feedback.

7 hours ago, TAZ said:

Nuj csz a fost deschisă și inchsă de prea multe ori.

Cum a mentionat si SirAbsirt, comunitatea a fost inchisa pentru ca ne-am incercat norocul pe un domeniu .com.

6 hours ago, OldMan said:

Nu imi place numele / tema / si grupurile CEO si Administrator cred ca  ar fi bine sa renunti la unu din ele in rest e ok :)

Persoanele cu reputatie negativa se pot abtine de la comentarii :)

• Upvote 2
Posted (edited)

Imi place foarte mult tema și logo-ul, efectul de la logo. La aparență comunitatea e bună, kw și succes !

/* Păcat de avgamers. 

Edited by DeNyS.
  • Upvote 1
Posted (edited)
4 hours ago, v!Ber said:

Multumim frumos pentru feedback.

Cum a mentionat si SirAbsirt, comunitatea a fost inchisa pentru ca ne-am incercat norocul pe un domeniu .com.

Persoanele cu reputatie negativa se pot abtine de la comentarii :)

Te deranjeaza adevarul ?

Pot sa am si -9999 reputatia este egal cu zero pentru mine dar se pare ca pentru tine o parere sincera e cam deranjanta... bafta

PS: Ca sa intelegi idea ca am fost destul de dragut cu primul coment dar prostia si cocalari sunt fara numar :)

Skill-ul meu in PAINT :))

b2OFPPg.png

Vine vara, vancanta, merge un server de sa:mp 100 de lei donatii aveti de seminte dupa, ce pot sa zic  RESPECT am reputatie negativa nu ma bagati in seama  :)

Edited by OldMan
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
4 hours ago, OldMan said:

Te deranjeaza adevarul ?

Pot sa am si -9999 reputatia este egal cu zero pentru mine dar se pare ca pentru tine o parere sincera e cam deranjanta... bafta

PS: Ca sa intelegi idea ca am fost destul de dragut cu primul coment dar prostia si cocalari sunt fara numar :)

b2OFPPg.png

Vine vara, vancanta, merge un server de sa:mp 100 de lei donatii aveti de seminte dupa, ce pot sa zic  RESPECT am reputatie negativa nu ma bagati in seama  :)

Tu te-ai bagat in seama intr-un post de-al lor.

Daca nu o termini cu limbajul vulgar trecem la sanctiuni.

ON: Comunitatea asta mi-a placut mereu, totul e " curat " si frumos. Sper sa ajunga cum era inainte.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
5 hours ago, Alexandru C. said:

ON: Comunitatea asta mi-a placut mereu, totul e " curat " si frumos. Sper sa ajunga cum era inainte.

Idem. Imi  placea tema pe care o aveati cand foloseati ipb 4

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
10 hours ago, OldMan said:

Te deranjeaza adevarul ?

Legat de grade să nu rămâi prost:

• Aici poți vedea cu ce se ocupă un CEO și cu ce se ocupă un Administrator : http://darkvibe.ro/forum/index.php?/topic/63-responsabilitati-echipa/
  • Nu, nu e același lucru Global Moderatorul cu Super Moderatorul ( globalul are acces la tot forumul, iar super moderatorul se ocupă de 2 sau mai multe categorii )
  • Grapher este cel mai potrivit cuvânt pentru cei care crează avatare/semnături/logo-uri ș.a.m.d ( Cuvântul designer este prea mare, acesta însemnând că tu ai cunoștințe de cel puțin 50% în toate programele de editare )
  • Domnișoara este un grad care se acordă fetelor, eu nu știu câți ani ai tu dar după cuvintele pe care le utilizezi nu treci de 13 ani.După cum am fost învățați de mici trebuie să respectăm fetele indiferent de situație.În felul acesta am creat un grad cu permisii identice ca și la membru pentru a arăta mulțumirea noastră față de o persoană de sex feminin.Băieții sunt la fiecare pas pe o comunitate, fetele le vezi mai rar.

Altele:

• Nu te pune nimeni să bagi bani în joc.Nu băgăm mâna în buzunar la nimeni, ca și pe marile servere am creat o listă cu anumite chestii ce nu le vezi la liber pe server.Cei care vor să doneze o fac pe proprie răspundere.
  • Toți banii proveniți din donații se vor băga în promovări pe youtube și plata pentru host.Nici cel mai mic bănuț nu vine în buzunarul ownerilor serverului.
  • Nu știu ce înseamnă pentru tine cuvântul cocalar, chiar aș fi curios să aflu și eu definiția.Prostia o dovedești tu, nu noi care încercăm să explicăm de ce lucrurile stau așa și nu invers.
  • După reputația ta îmi dau seama că ești un membru foarte respectat, iar comentariile tale aduc numai bucurie și fericire în inimile membrilor pctroubleshooting.

Cu stimă și respect, ARON.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted
38 minutes ago, SirAbsirt said:

Domnișoara este un grad care se acordă fetelor, eu nu știu câți ani ai tu dar după cuvintele pe care le utilizezi nu treci de 13 ani.După cum am fost învățați de mici trebuie să respectăm fetele indiferent de situație.În felul acesta am creat un grad cu permisii identice ca și la membru pentru a arăta mulțumirea noastră față de o persoană de sex feminin.Băieții sunt la fiecare pas pe o comunitate, fetele le vezi mai rar.

Da ce, e forum de matrimoniale?

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted
5 minutes ago, Courage said:

Până la urmă nu sunt obligat să dau explicații, nu mai veniți cu comentarii lipsite de sens.Este o cerere de review.

Vrei să lași o părere ești bine venit, nu vrei sari peste acest post.

• Downvote 3
Posted
16 hours ago, DeNyS. said:

Imi place foarte mult tema și logo-ul, efectul de la logo. La aparență comunitatea e bună, kw și succes !

/* Păcat de avgamers. 

Multumim frumos DeNyS, cat despre avgamers, si mie imi pare rau dar este nevoie de prea multe persoane din diferite domenii, locatii, cu care sa tii o comunitate internationala.

12 hours ago, OldMan said:

Te deranjeaza adevarul ?

b2OFPPg.png

Esti mult prea inchis, incult, imatur si plin de tine pentru a primi explicatii.

7 hours ago, Alexandru C. said:

Tu te-ai bagat in seama intr-un post de-al lor.

Daca nu o termini cu limbajul vulgar trecem la sanctiuni.

Multumim frumos, mereu am mers pe ideea de a avea ceva simplu, curat si user friendly.

2 hours ago, Stefan said:

Idem. Imi  placea tema pe care o aveati cand foloseati ipb 4

Multumim :)

13 minutes ago, Courage said:

Courage, ce sa zic, incercam sa oferim un plus persoanelor de sex feminin, poate cine stie iti faci "curaj" si dai engage :)

• Upvote 1
Posted
24 minutes ago, Courage said:

Stii cum sunt fetele...le dai ceva se simt bine.

Si uite ca totusi sunt active pe forum :))

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
8 minutes ago, v!Ber said:

ce sa zic, incercam sa oferim un plus persoanelor de sex feminin, poate cine stie iti faci "curaj" si dai engage :)

Păi ori e forum gaming, ori forum de împerecheat rasa umană?

În rest n-am ce zice. Prea multe grade, prea puţini membri. îs curios dacă mai trăieşte peste câteva săptămâni.

Posted
12 minutes ago, Courage said:

Păi ori e forum gaming, ori forum de împerecheat rasa umană?

În rest n-am ce zice. Prea multe grade, prea puţini membri. îs curios dacă mai trăieşte peste câteva săptămâni.

Nu am nimic cu cunoștințele tale în domeniul IT - IPB dar cred că ești puțin cam prea plin de tine.

Te invit peste 1-2 ani la noi pe forum, o zi bună.

• Upvote 1
Posted

Prea multe grade? Daca voi nu stiti sa faceti diferenta intre "CEO" si "Administrator" e treaba voastra, nu tine de noi.

Prea putini membri? E (re)deschis de 3 zile, prietene.

Alexandru C., Stefan, DeNyS, multumim!

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

• Moderators
Posted
7 minutes ago, Filip Cristian said:

E (re)deschis de 3 zile

Şi iar, şi iar, şi iar :)) chain reaction.

7 minutes ago, Filip Cristian said:

Prea multe grade?

La 64 de membri o fi.

Posted

Chiar daca e de 3 zile sau cate ziceti voi, vad unele categorii goale, nici macar modele , asta nu da bine.

Parerea mea sa scoateti ala de pe chat cu bine ai venit, faceti activitate singuri :))

Restul imi place, e frumos.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Mi-am facut si eu cont, succes ! :)

Edit:

@OldMan Ti-am dat like la postare nu pentru ca ai fi zic lucruri interesane dar pentru ca ( virgula ) consider ca te-ai straduit foarte mult.

Si nu, nu sunt prieten cu nici unul de pe acolo insa respect si voi respecat oamenii care merita si care incearca sa faca ceva nou.

a lot of bla bla bla...

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.