Jump to content

Cum sa fiu mai slab?

MetadataX

Recommended Posts

E cald afara, vara in general nu prea mananc mancaruri calde, doar salate si de obicei nici nu ajung la 3 mase pe zi. Sport seara de seara in aer liber, macar 2/3 km de mers si bea apa multa, lasa bauturile gen coca cola sau fanta.

a lot of bla bla bla...

Mergi la un nutritionist. El poate sa iti dea un regim alimentar in baza unor analize medicale. Depinde foarte mult de arderile pe care le are organismul tau. Parerea mea este ca un nutritionist ar sti cel mai bine ce este de facut,

" N-am, pleacă ! "

• gaby changed the title to Cum sa fiu mai slab?

Ține o dietă bazată pe proteine, adică: piept de pui grill sau afumat (sau de curcan), iaurt, brânză de vaci, lapte complet degresate, ouă fierte, carne de pește pe grill, toate făcute în casă, tărâțe de ovăz (DOAR). Exclus fructe, dulciuri, prăjeli, produse făinoase. Cred că poți folosi produse făinoase integrale ( o felie de pâine integrală dimineața, sau o porție de paste integrale la prânz - o porție = un pumn). Nu mânca seara înainte de culcare, dar nici nu te culca pe stomacul gol. Nu sări peste micul dejun. Și, evident, mult sport - mers la pas rapid, jogging, sărit coarda. Fără sală de forță, fiare etc.

Cel mai eficient mod de a slăbi e să-ți ”numeri caloriile” ingerate într-o zi. La 15 ani, dacă ai un stil de viață sedentară, ar fii bine să consumi undeva la 1700-1800 de calorii pe zi. Maxim 2000 dacă ai parte de mișcare ocazională. Cel mai bine ar fii să te limitezi la 1600, puțină mișcare zilnică, și cel puțin 1.5L de apă băută.

• 2 months later...

Normal daca vrei sa slabesti nu ar trebuii sa mananci alimente proteice!! Cateodata mai poti sa bei un pahar de lapte sa mananci carne fiarta ceva ceva dar nu mult !! Doar salate si fructe!! 

Si tine minte!! Exercitiile clasice castiga mereu!!

Da-mi mie 10 kg ca am eu nevoie =)))

• Upvote 1

76561198331386503.pngAddFriend.png

• 1 year later...

Nu stiu de ce, dar eu am 18 ani, nu lucrez (pana acum o luna faceam o munca foarte grea minim 10 ore pe zi) mananc tot ce vreau eu, la ce ora vreau eu si cat vreau eu si tot am un corp"decent", ca sa nu zic perfect. 

Dar totusi, seara dupa ora 7 fac minim 2 ore cu bicicleta si o ora de sala :)

Ceea ce-ai putea face tu, este sa faci foarte multa miscare si sa bei multa apa, nu exagera cu mancarea daca vezi ca virgula corpul tau nu o poate "duce".

Succes =D

a lot of bla bla bla...

36 minutes ago, Gregory said:

Mda, e-ar eu nu pot să mă îngraşi, am 20 ani şi 60 kg.. , succes la slabire ...

Stai linistit prietene... Nu e rau nici asa :))

Eu am 27 de ani si 65 de kg :)

• Haha 1

" N-am, pleacă ! "

@Alexandru C. Zat bre, el mananca ce vrea cum vrea si nu stie de ce nu se ingrasa. Uau, oare fiindca bicicleta si sala? :)) 

Probat pe mine, cardio te ajuta sa slabesti. La sala de obicei nu esti tentat sa faci cardio si sari direct la greutati. Eu am trecut de la 75 la 95 si dupa la 120kg fiindca faceam doar forta si tot timpul lucram la birou. Acuma am reusit sa slabesc 20 kg numai prin alergat si mancat un pic mai putin (mananc cam orice inafara de dulcuiuri si mancaruri cu mult ulei) Alerg cam 5-10 km din 2 in 2 zile. 1 zi pauza intre ca sa nu ma accidentez.

Ps, imi place ca cineva a reanviat un topic mort si au inceput sa posteze doar cei care-s fit :))

7 hours ago, VladOcs said:

@Alexandru C. Zat bre, el mananca ce vrea cum vrea si nu stie de ce nu se ingrasa. Uau, oare fiindca bicicleta si sala? :)) 

Nu, de obicei majoritatea dintre cei care fac sala si alte sporturi, au diete, nu mananca orice si daca le dai un pahar de cola te intreaba cate kcal are.

• Haha 1

a lot of bla bla bla...

• 3 months later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.