Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

NrklUTv.png

Salutare,

As vrea sa va prezint un nou proiect tip gaming, deschis cu ceva timp in urma, mai precis 1 Septembrie 2016, dar postat aici cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata... :))

De-a lungul timpului, domeniul CSBEST.RO, a avut mai multi detinatori, dar speram sa ne ramana in custodie multa vreme de acum incolo.

> Comunitatea a fost deschisa pe baza platformei IP.Board 3.X, dar in urma cu putin timp ~ 2 saptamani, am luat hotararea de a upgrada forumul la cea mai noua platforma marca IP.Board [4.1.18.2] + cumpararea licentei.

> Tema este una destul de 'default', daca pot spune asa, este cumparata, dar nu s-a modificat foarte mult aspectul ei.

> Curand forumul va fi restructurat, urmand sa mai scoatem/adaugam sectiuni uzuale.

Nici un feedback nu este trecut cu vederea!

Edited by gadeas
Sterse linkurile, #-urile si linku spre topic de feedback. Nu uitati ca orice feedback este postat aici, nu acolo.

GameLife România [www.gamelife.ro], este in căutate de:
> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

Posted

Salut,

în primul rând, te cunosc pe tine și cunosc numele csbest, am activat și eu pe ea acum ceva timp. Arată bine, însă sunt câteva lucruri care nu îmi plac, spre exemplu categoriile, sunt prea mult și mă enervează foarte mult faptul că trebuie să stau să dau 10 scroll-uri până ajung în footer, dar din câte am înțeles, asta se va rezolva. Skin-ul după cum ai zis și tu, este unul default și e ok așa, însă țin să îți atrag atenția că banner-ul din header e mai în dreapta, nu ar trebui să fie în mijloc? Încă ceva, după părerea mea în legendă sunt prea multe grupuri, și obosesc ochii, zici că-i curcubeu. 

Cam slab cu serverele, știu că puteți mai mult de atât. O curiozitate, de une aveți host ? Mie cel puțin mi se mișcă excelent. Succes cu comunitatea.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Comunitatea a ajuns sub conducerea unor oameni capabili care pot dezvolta domeniul până în punctul maxim, găzduirea rulează pe un server extern din câte am observat și se mișcă destul de bine forumul nefiind încărcat cu diferite aplicații sau scripturi care îngreunează. Se mai poate face o anumită ordine în categorie pentru că nici eu nu sunt adeptul „cârnatului dezvoltat” :)) Succes !

• Like 1
  • Upvote 2
  • Moderators
Posted

#visit & #register

CSBEST Romania [www.csbest.ro]

Se putea fără reclamă?

Oricum, funcţia search mi se pare cam random pusă acolo, ar fi fain să te ducă pe index când dai click pe logo, nu văd rostul la astea:

Spoiler

KbCD3zE.png

şi nu văd de ce categoria arhivă (ultima) ar fi vizibilă celor care nu au acces acolo. Sună gen "uite ceva unde oricum nu ai acces dar să o vezi că e acolo că mnah ... "

• Upvote 2
Posted (edited)
4 hours ago, Alexandru C. said:

Salut,

în primul rând, te cunosc pe tine și cunosc numele csbest, am activat și eu pe ea acum ceva timp. Arată bine, însă sunt câteva lucruri care nu îmi plac, spre exemplu categoriile, sunt prea mult și mă enervează foarte mult faptul că trebuie să stau să dau 10 scroll-uri până ajung în footer, dar din câte am înțeles, asta se va rezolva. Skin-ul după cum ai zis și tu, este unul default și e ok așa, însă țin să îți atrag atenția că banner-ul din header e mai în dreapta, nu ar trebui să fie în mijloc? Încă ceva, după părerea mea în legendă sunt prea multe grupuri, și obosesc ochii, zici că-i curcubeu. 

Cam slab cu serverele, știu că puteți mai mult de atât. O curiozitate, de une aveți host ? Mie cel puțin mi se mișcă excelent. Succes cu comunitatea.

Salutare,

> Intr-adevar, este destul de enervant faptul ca obosesti dand cu scroll-ul pana ajungi jos, tocmai de-asta vom reorganiza sectiunile pentru o mai buna navigare.

> Acum pare a fi pe centru 

> In viitorul apropiat probabil se vor fuziona cele 3 grade administrative , intr-unul singur.

> Webhost-ul este gazduit in regia Krond Solutions.

Multumim de feedback!

3 hours ago, Sebastian C. said:

Comunitatea a ajuns sub conducerea unor oameni capabili care pot dezvolta domeniul până în punctul maxim, găzduirea rulează pe un server extern din câte am observat și se mișcă destul de bine forumul nefiind încărcat cu diferite aplicații sau scripturi care îngreunează. Se mai poate face o anumită ordine în categorie pentru că nici eu nu sunt adeptul „cârnatului dezvoltat” :)) Succes !

Salutare,

> Tocmai asta si dorim, forumul sa se miste cat mai bine cu succes, pentru o experienta cat mai placuta odata accesat.

Multumim de feedback si de-asemenea succes!

3 hours ago, Courage said:

Se putea fără reclamă?

Oricum, funcţia search mi se pare cam random pusă acolo, ar fi fain să te ducă pe index când dai click pe logo, nu văd rostul la astea:

Reveal hidden contents

KbCD3zE.png

şi nu văd de ce categoria arhivă (ultima) ar fi vizibilă celor care nu au acces acolo. Sună gen "uite ceva unde oricum nu ai acces dar să o vezi că e acolo că mnah ... "

Salutare,

> Imi cer scuze pentru aceasta reclama, este gen un motto&hashtag :)) ## 

> Am reajustat pozitia functiei 'Search', arata mai bine acum.

> Voi incerca sa adaug si acest 'link-redirect' pe logo.

> Sincer nici eu nu vad rostul acelor linii discontinue, le voi scoate curand.

> Da, cam asa este :)). Am actualizat permisiunile categoriei in cauza.

Multumim de feedback!

34 minutes ago, VladOcs said:

Courage, asa e si aici echipa administrativa. Apare tuturor dar n-au acces la ea :P

Orixum, un pic de mister nu strica

:)

18 minutes ago, Needless said:

Și mă rog , ce păreri vrei ? temă animate , gamelife dead ? de ce , ați făcut această mutare ?  

Salutare,

Sigur nu vreau pareri la poza de coperta a unei prietene, doresc pareri despre forumul/domeniul in cauza, de la tema, la categorii, grade, etc, etc. Daca nu doresti sa lasi o parere, de preferat sa nu faci nici off-topic. :)

> Motivele sunt aproximativ confidentiale si nici subiectul acestui topic nu atrage acesta discutie.

Multumesc!

Asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra!

O seara buna!

Edited by Might and Magic

> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

Posted

Hmm... ca incarcare este bun, il incarcă repede. Uitându-mă la categorii, pentru mine sunt prost făcute. O sugestie ar putea să fie că atunci când ai un grad anume (ex: premium) să ai acces doar la zona ta; dacă eu sunt membru să nu vad forumul respectiv, să fie vizibil doar la gradul ăla. 

Oricum, imi place că n-ați pus „drepturile de autor” pe temă, că unii o fac imediat. Aia e prima chestie pe care o fac cum deschid o temă. Succes

• Upvote 2
Posted
On 07.03.2017 at 8:35 PM, DeNyS. said:

Hmm... ca incarcare este bun, il incarcă repede. Uitându-mă la categorii, pentru mine sunt prost făcute. O sugestie ar putea să fie că atunci când ai un grad anume (ex: premium) să ai acces doar la zona ta; dacă eu sunt membru să nu vad forumul respectiv, să fie vizibil doar la gradul ăla. 

Oricum, imi place că n-ați pus „drepturile de autor” pe temă, că unii o fac imediat. Aia e prima chestie pe care o fac cum deschid o temă. Succes

Salutare,

> Da, cum am spus si mai sus, urmeaza o reorganizare a categoriilor pentru o navigare mai placuta.

> Zilele astea voi modifica si permisiunile la Staff Only. ;)

> Daca incepeam cu 'Skin edited by Might and Magic', deja cine intra fara sa se uite pe profil, zicea ca fondatorii au 15 ani maxim :)) . N-are rost.

---

> Legenda s-a 'aerisit' sa spun asa in urma fuziunii gradelor administrative, intr-unul singur.

> Am scos si acele linii discontinue de care spunea Courage.

Multumim de feedback si asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra!

> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

Posted
On 3/7/2017 at 8:43 AM, Needless said:

Și mă rog , ce păreri vrei ? temă animate , gamelife dead ? de ce , ați făcut această mutare ?  

th3 # doc s-a certat cu ceilalti fondatori de la gamelife, si deaceea s-a mutat!

CSBZ RO !

Posted
On 09.03.2017 at 6:33 PM, Cristian Ovidiu said:

th3 # doc s-a certat cu ceilalti fondatori de la gamelife, si deaceea s-a mutat!

Salutare,

Daca nu cunosti, te as ruga sa nu mai faci afirmatii gresite.

Acest topic a fost creat pentru a primi feedback in legatura cu forumul in cauza, nu alte subiecte.

Multumesc!

On 10.03.2017 at 5:06 PM, Will said:

ce vreau sa spun?

cand se mai schimba si forumurile de gaming? 

In ultimii 7 ani am vazut numai teme de genul, aceleasi forumuri/subforumuri, si apoi ca de ce se desfiinteaza dupa jumate de an sau un an.

Fii creativ, incearca si altceva, asa vine succesul. Bafta

Salutare,

> Si anume, ce teme ai vrea tu sa vezi? cu nave spatiale cu planete indepartate? :))

> In legatura cu forumurile/sub-forumurile, am specificat, ca vor interveni multe modificari.

Multumim de feedback si asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra!

> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

• 5 weeks later...
Posted

Salutare.
Pentru inceput, stiu comunitatea de ceva timp, si stiu ca a mai fost inchisa si deschisa de cateva ori, insa imi place ca ramaneti la teme clasice cu mici modificari.
Tema actuala care o aveti setata - Deflection - imi place foarte mult cum arata chiar daca voi spuneti ca nu este finalizata.
Meniul utilizatorului arata foarte bine amplasat in dreapta fara background, la fel si textul din stanga ce tine drept banner. Lucrarea care este pe fundal in header o folositi de la inceput, daca tot doriti sa faceti acum o tema, incercati sa faceti alt background.
Am observat aceasta bara este putin mai sus:
sB1Pra1.png

Sidebar-ul arata bine, nu este prea incarcat.
Legenda arata bine.
Nu prea imi place ideea de avatare rotunde, arata putin cam ciudat pe forum.
In rest este ok, mie unul imi place cum arata, clasic, ca de obcei.
Succes cu comunitatea!

• 4 weeks later...
Posted

Salutare,

> Forumul a suferit cateva upgrade-uri la nivelul temei/design-ului, cat si la nivelul categoriilor [Staff, inca suntem in formare :) ]

Ce parere aveti despre noua tema? Logo-ul si header-ul sunt temporare, vor fi schimbate curand. :D

> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

WEK3dUt.png

Salutare,

Dupa aniversarea de 1 an de zile de la deschiderea comunitatii, forumul a fost updatat la ultima versiune de IPS si a primit un nou design, care speram sa va placa :D

Asteptam pareri bune, rele, cat si feedback despre tema, despre forum.

Multumim!

Cu stima,
Might and Magic
Fondator CSBEST Romania

• Like 1

> Servere de orice tip;
> Moderatori;
> Designeri;

Posted (edited)

Salut, în primul rând la mulți ani csbest.

În al 2-lea rând vreau să comentez umpic despre aspect:

• Design-ul tipic 2017 ( gradient peste tot de iti fuge privirea in toate părțile )
  • Sidebar-ul este ciudat + folosește elemente deja întâlnite pe teme ca area-games, iar titlul block-urilor are un fundal prost ales.
  • Meniul este ciudat și jalnic ( se putea și mai bine )
  • Nu aveți o identitate personală ( un logo ) - pentru că webdesigner-ul nu a știut să facă ceva frumos / dafont power.
  • F_ICON similar cu elitegames.

În concluzie tema voastră este formată cu elementele temelor deja existente pe net.Nimic nou, nimic sa ma surprinda.

Edited by ShoczCD
  • Thanks 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted (edited)

Baiatu vrea sa  transimta daca doriti o tema sa cumparati de la el .... dar na nu toti sunt fraeri sa dea bani mai poti face si pe moca , dar asta e Romania ..... La munca baaaaaaaaaaa nu la intins mana un forum are succes si prin continut , servare , preieteni nu numai prin aspect ,adevarat ca si ala conteaza dar de ce sa dau bani pe aspect cand eu nu am un sv de ce sau samp sau eu stiu mai ce.

Succes in continuare CSBEST

Edited by demonaz
Posted
2 minutes ago, demonaz said:

Baiatu vrea sa  transimta daca doriti o tema sa cumparati de la el .... dar na nu toti sunt fraeri sa dea bani mai poti face si pe moca , dar asta e Romania ..... La munca baaaaaaaaaaa nu la intins mana un forum are succes si prin continut , servare , preieteni nu numai prin aspect ,adevarat ca si ala conteaza dar de ce sa dau bani pe aspect cand eu nu am un sv de ce sau samp sau eu stiu mai ce.

Succes in continuare CSBEST

Ma uimeste prostia in Romania.Adica am auzit eu pe la televizor ca e in crestere dar tu dai dovada ca este situatie de urgenta.

Prietene ai - 10reputatie dovada ca esti un om de toata jena, cu un cont facut la plesneala si nici nu ma mir sa ai vreo 12 ani.Eu am comentat despre tema in sine ca este ceva tipic.Omul cerere pareri bune si rele, in nici-un caz nu zic sa vina la mine doamne fereste.Am topic pentru asa ceva, daca e ceva ma cauta cine vrea acolo.

Scuzati off-topicul dar trebuia sa zic cele scrise mai sus.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Nu inteleg , de ce tot se posteaza despre :  de ce am plecat de pe gamelife ? chiar vreti sa stiti ? pentru  ca sa ii arat fondatorului de pe gamelife ca acolo este munca noastra si nu a lui si fiindca toate donatiile din ultimii 2 ani , inclusiv banii nostri depusi catre host/forum/aplicatii au fost bagate in buzunar . Esti multumit? 

As ruga pe un moderator daca se poate in caz ca se va mai face off-topic sa se dea un warn , multumesc .

On 9/15/2017 at 10:36 AM, ShoczCD said:

Salut, în primul rând la mulți ani csbest.

În al 2-lea rând vreau să comentez umpic despre aspect:

• Design-ul tipic 2017 ( gradient peste tot de iti fuge privirea in toate părțile )
  • Sidebar-ul este ciudat + folosește elemente deja întâlnite pe teme ca area-games, iar titlul block-urilor are un fundal prost ales.
  • Meniul este ciudat și jalnic ( se putea și mai bine )
  • Nu aveți o identitate personală ( un logo ) - pentru că webdesigner-ul nu a știut să facă ceva frumos / dafont power.
  • F_ICON similar cu elitegames.

În concluzie tema voastră este formată cu elementele temelor deja existente pe net.Nimic nou, nimic sa ma surprinda.

Iti multumim pentru critica , bineinteles, sper ca in viitor sa facem o tema care sa arate mai bine ca aceasta . 

• Like 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• gaby changed the title to Păreri forum CSBEST Romania
Posted
On 17/9/2017 at 4:46 PM, th3#afk said:

Iti multumim pentru critica , bineinteles, sper ca in viitor sa facem o tema care sa arate mai bine ca aceasta . 

Nu te sfatuiesc sa faci asta. Dar sa te axezi mai mult pe continutul comunitati, ma refer la servere de jocuri si la populare. Aspectul e egal cu 0, mai ales in ultima perioada.

• Like 2

a lot of bla bla bla...

Posted
4 hours ago, Alexandru C. said:

Nu te sfatuiesc sa faci asta. Dar sa te axezi mai mult pe continutul comunitati, ma refer la servere de jocuri si la populare. Aspectul e egal cu 0, mai ales in ultima perioada.

Nici in viata reala nu ii poti multumi pe toti , dar intr o lume a gaming ului in care oricine are 15 ron + 20 ron wb isi face comunitate? Noi incercam sa ne populam usurel iar cu timpul cine stie? Oricum pentru noi aceasta comunitate e o simpla eliberare de stres din viata de zi cu zi , un simplu hobby care ne ajuta sa scapam de diverse probleme . Va multumim pentru pareri ,

• Like 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted (edited)

De pe vremea Gamelife vă cunosc v-am ştiut mereu nişte oameni capabili, serioşi dar şi cu simţul umorului când era nevoie aţi progresat mult prin CSBEST de asta vreau să vă felicit pentru asta, dar ne-aţi ajutat să postăm mai bine nu doar să copiem.

Tema este creată de SIXTY îmi place dar se putea face ceva şi pe la profil oricum este una simplă oarecum aşa cum trebuie de asemenea se putea face culoarea temei ceva verde acum fiecare cu gusturile lui nu spun că nu este o culoare bună doar că pentru mine arăta şi mai bine un verde, vreau să vă felicit pentru asta.

Edited by NissQ
Posted
On 9/20/2017 at 3:22 PM, NissQ said:

De pe vremea Gamelife vă cunosc v-am ştiut mereu nişte oameni capabili, serioşi dar şi cu simţul umorului când era nevoie aţi progresat mult prin CSBEST de asta vreau să vă felicit pentru asta, dar ne-aţi ajutat să postăm mai bine nu doar să copiem.

Tema este creată de SIXTY îmi place dar se putea face ceva şi pe la profil oricum este una simplă oarecum aşa cum trebuie de asemenea se putea face culoarea temei ceva verde acum fiecare cu gusturile lui nu spun că nu este o culoare bună doar că pentru mine arăta şi mai bine un verde, vreau să vă felicit pentru asta.

Multumim .

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.