Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Sunt cam disperat, deoarece mă confrunt cu un bug „mare” în ipb3.4.9, iar cunoștințele mele sunt depășite. Aștept să văd cine se oferă, și cine chiar e Tehnician(eventual aștept recomandări). Problema mea, și alte detalii vor fi discutate în privat doar cu tehnicianul.

• Moderators
Posted

Grija mare cui ii dai datele cu access la AdminCP. Poti sa-mi trimiti un PM daca vrei sa ma informezi despre ce e vorba (nu-mi trebuie forumu sau datele de acess, doar care este problema, is putin curios), dar nu iti voi promite nimic ca te voi ajuta sa rezolvi problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
6 hours ago, gadeas said:

Grija mare cui ii dai datele cu access la AdminCP. Poti sa-mi trimiti un PM daca vrei sa ma informezi despre ce e vorba (nu-mi trebuie forumu sau datele de acess, doar care este problema, is putin curios), dar nu iti voi promite nimic ca te voi ajuta sa rezolvi problema.

Problemă lui este că la un anumit sub-forum când face un topic se încărca greu și îi da eroarea 505.. dar până la urmă se postează.. am umblat pe la hook-uri și am dat un recache dar degeaba..

Posted
On 01/08/2017 at 0:44 AM, gadeas said:

• gaby changed the title to Caut un Tehnician IPB 3.4.x (platesc)
Posted
On 7/31/2017 at 10:10 PM, Adryyy said:

Salut. Sunt cam disperat, deoarece mă confrunt cu un bug „mare” în ipb3.4.9, iar cunoștințele mele sunt depășite. Aștept să văd cine se oferă, și cine chiar e Tehnician(eventual aștept recomandări). Problema mea, și alte detalii vor fi discutate în privat doar cu tehnicianul.

vreau link pm

Posted

On 8/1/2017 at 7:10 AM, AndrewDesigns said:

Problemă lui este că la un anumit sub-forum când face un topic se încărca greu și îi da eroarea 505.. dar până la urmă se postează.. am umblat pe la hook-uri și am dat un recache dar degeaba..

Eventual reese ca sa comfirmat o eruare la instalarea ipb-ului.
Recomand reinstalarea acestuia, pentru a scapa de aceasta problema, si de ceva mai grav

Posted

Problema poate fi și de la host nu de la platformă, decât să postați aiurea și fără sens eu zic să vă vedeți de treabă, ia legătura cu firma de găzduire și explică-le problema, unul dintre tehnician va fi dornic să te ajute dacă va putea.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Problema este următoarea: în anumite categorii, când încerc să creez un nou topic, și dai „post new topic”, pagina se încarcă continuu, până ia timeout, și apare eroarea 500 http error timeout. Dacă dau refresh la pagină sau mă întorc înapoi la categoria respectiva, topicul apare postat, doar că apare și de mai multe ori...E ciudat, că doar în anumite forumuri/categorii face așa. Am șters unele hook-uri, am șters cache/cache teme..Bugul poate fi testat aici - CLICK  cont de teste - TEST & pw test

Posted (edited)

Am rezolvat acest „bug”. Defapt el ținea de platforma IPB. Aveam un Nulled 3.4.9-Retail de pe webfla..(evitați-l!)

Mulțumesc celor care au încercat să mă ajute!

Edited by Adryyy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.