Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau doar să zic la ăla de sus care a dat tema FLINE: dacă o temă are un slideshow, nu inseamnă că a folosit tema respectivă. Acel slideshow se poate face și de la 0 cu script-uri „personale”. Iar pentru celălalt care a zis că le face de la 0, care incepe de la tema de bază: nu cred că stă el să facă tot de la 0. Pentru mine e Carbon și după i-a tras un edit, nimic mai mult. Toate temele pe care le vezi pe forumuri, pentru mine-s Carbon editate făcând excepție unele.

3 hours ago, f l o r i n said:

Sa-ti raspund doar tie: momentan internet la calculator am facut de pe telefon pentru cam o problema la Wi-Fi si doar dupa craciun se rezolva. Suntem 4 persoane ca restul au plecat, si probabil asa o sa ramana ceva timp, cel putin pana imi rezolv eu internetul. Nu e neaparat disperat, e singurul din staff-ul actual care chiar intra si isi doreste sa creasca comunitatea. Si cum "impodobitul" forumului, mie mi se pare o prostie, chiar daca e o sarbatoare mare si dureaza mai mult, nu doar o zi ca altele (ma refer in special la Halloween). Si se pare ca m-am decis sa pun forumul pe offline momentan. Sarbatori fericite!

Au rămas alea 4 persoane pentru că un „fondator” pe care l-ai lăsat responsabil, i-a dat pe toți afară. Forumul a ajuns in acest stat din cauza lui și cu toate prostiile pe care le-a făcut ăla și că dădea admin la toți.

On 18/12/2017 at 1:47 PM, Liquid. said:

Nu pot da edit!

Cu alte cuvinte de sfarsit..

rwqjbY8.png

UlJrP4e.png

Sa nu se zica ca nu sunt facute de el...

https://imgur.com/nPSXfvv

https://imgur.com/MMpXDtE

Pare rau.

Ceva ''schimbat rau''

Știai că tema asta este postată deja pe X forumuri? Este deja online și toți au luat-o. Văzând că zici de alea 2 comunități, vorbind despre footer-ul ăla: ca să copiezi div-ul respectiv și să schimbi imaginea nu cred că ai nevoie de Bill Gates.

• Like 1

Posted

Teme asta eu (gamingzone.ro) am cumparat-o de la JAh sau ceva de genul oricum nu este relevant.  sa dovedit a fi o tema de rahat si plina de buguri  cel putin ce am cumparat eu nustiu restul versiunilor, deja am pus-o pe net sa nu mai piarda si alti bani pentru porcaria asta de tema.

Cat despre acest jah nu am nici un cuvant de lauda !

Bafta cu proiectul, aspectul per / total mie unul imi place. 

• Confused 1
  • Downvote 2
Posted
12 minutes ago, OldMan said:

Teme asta eu (gamingzone.ro) am cumparat-o de la JAh sau ceva de genul oricum nu este relevant.  sa dovedit a fi o tema de rahat si plina de buguri  cel putin ce am cumparat eu nustiu restul versiunilor, deja am pus-o pe net sa nu mai piarda si alti bani pentru porcaria asta de tema.

unde ai pus tu tema pe net :))?

Posted
On 22/12/2017 at 8:32 AM, OldMan said:

Normal ca e plina de buguri daca a luat-o cu httrack XD

• Like 2
  • Confused 2
  • Downvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, Alexandru C. said:

aia e :)) teapa mea, invatare de minte sa nu mai ma bag in seama cu toti ruptii in cur de foame, este plin netul de parciuri de copii =)))

Bafta !

• Downvote 1
Posted
On 23.12.2017 at 11:29 PM, Alexandru C. said:

Cum e luata cu httrack daca el a platit pentru tema aia 

3 hours ago, f l o r i n said:

https://webflake.sx/files/file/4518-siders/

Prima versiune a temei care a fost pe SIDERS am postat-o eu gratuit pe Webflake. In 19 ore a facut 30 download-uri ceea ce ma mira putin.

ai pus prima versiune pe net pacat acum o sa vad 500 forumuri cu tema siders , e pacat de munca lui halogek 

Posted
2 hours ago, Skits V said:

Cum e luata cu httrack daca el a platit pentru tema aia 

Jah a luat-o cu httrack si omului i-a zis ca e aia originala. Se numeste teapa.

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
On 12/21/2017 at 10:35 PM, DeNyS. said:

Au rămas alea 4 persoane pentru că un „fondator” pe care l-ai lăsat responsabil, i-a dat pe toți afară. Forumul a ajuns in acest stat din cauza lui și cu toate prostiile pe care le-a făcut ăla și că dădea admin la toți.

Plangi ca ti-am scos gradu? :(

Forumul a ramas in 4 insi, din cauza lu florin. N-am dat afara prietene, am plecat si toti au decis sa mearga cu mine, dar hai sa vorbim, sa nu adormim. Voi nu ati facut nimic, erau servere plecate dupa comunitate de 2 zile si n-ati fost in stare sa mutati 2 categorii, a trebuit sa termin eu cu munca si sa rezolv.

Decizile lu florin a adus forumul unde e acum.

Edited by -CronoS
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, -CronoS said:

Forumul a ramas in 4 insi, din cauza lu florin. N-am dat afara prietene, am plecat si toti au decis sa mearga cu mine, dar hai sa vorbim, sa nu adormim. Voi nu ati facut nimic, erau servere plecate dupa comunitate de 2 zile si n-ati fost in stare sa mutati 2 categorii, a trebuit sa termin eu cu munca si sa rezolv.

Glumesti nu? Si stai, care "toti au decis sa mearga cu mine"? Aaa, da, fantomele la care dadeai administrator si il scoateai dupa juma' de ora. 

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
48 minutes ago, Skits V said:

Aveti pm pentru certuri , din cate vad forumul e offline , deci nu cred ca mai are rost acest topic duce la +1 post @gadeas @gaby

Are rost, deocamdata lucram la forum, daca citesti bine ce scrie acolo vei vedea ca se va redeschide cat de curand.

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
4 hours ago, -CronoS said:

Deciziile lu' Florin? Dacă el te-a lăsat pe tine să trimiți forumul inainte și el a fost inactiv până când a fost forumul offline, e din cauza lu' Florin? Ca să ințelegi, când am venit Administrator acolo, am venit doar cu atribuția de a recruta moderatori și am vorbit clar cu el. Dacă ceilalți administratori nu și-au făcut treaba, asta e altă treabă. Eu nu aveam treabă cu categoriile, cu serverele și cu celelalte chestii. Totuși, dacă forumul SDS a ajuns unde este acum, este datorită ție, că ești cap de sflecă, greu de cap și nu știi să ții o comunitate in picioare. In ultimul rând: că mi-ai scos gradul? M-ai făcut fericit, la ce panarame ai adus după. „Am plecat și au decis să meargă cu mine”: mă amuză chestia asta. dacă au venit după tine, au venit ca pupincuriști, nu de alta.

Posted
On 12/23/2017 at 10:29 PM, Alexandru C. said:

acum te intreb na eu nu sunt hacher` ca voi cu dinastea, dar cu httrack asta poate sa iti ia si resursele din ftp ? Adica cum ar fi vreo 2 foldere cu imagini si alte fisiere, doar intreb na sa stiu si eu sa caut programu asta pe google.

Posted
6 hours ago, OldMan said:

acum te intreb na eu nu sunt hacher` ca voi cu dinastea, dar cu httrack asta poate sa iti ia si resursele din ftp ? Adica cum ar fi vreo 2 foldere cu imagini si alte fisiere, doar intreb na sa stiu si eu sa caut programu asta pe google.

Fisierele de la slider din tema le poti lua si cu inspect

Posted
9 hours ago, OldMan said:

HTTRACK iti descarca in pc toata interfata websiteului, impreuna cu toate imaginile de pe el. Pe langa asta, imaginile de pe un website se pot "fura" foarte usor, prin inspect element.

a lot of bla bla bla...

Posted
5 hours ago, Alexandru C. said:

HTTRACK iti descarca in pc toata interfata websiteului, impreuna cu toate imaginile de pe el. Pe langa asta, imaginile de pe un website se pot "fura" foarte usor, prin inspect element.

inteleg chiar si restul fisierelor gen .js .css .php etc care mai sunt legate de tema respectiva si uploadate pe ftp ? 

Posted

ce mă cu voi ? , vorbiți despre plagiere si httrack chiar aici.

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
18 hours ago, OldMan said:

inteleg chiar si restul fisierelor gen .js .css .php etc care mai sunt legate de tema respectiva si uploadate pe ftp ? 

chiar si alea 

Posted

Forumul si-a revenit cu mici modificari. 

Urmeaza un mare update la aspect + deschiderea a mai multor servere de jocuri pe un dedicat anume.

Alte detalii aici.

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, Skits V said:

Si inchis ... ca aproape orice proiect al lui florin nu a rezistat mult timp , deci se poate inchide zic eu @gadeas @Sebastian C.

Csf, n-am csf. M-am saturat sa ma tot rog de unul si de altul sa vina sa ma ajute si chestii de genul, mereu se gaseste unu sa bage mai multi bani ca mine si chestii de genul, m-am saturat de prostiile astea. Ajung anii in care am avut comunitatii, niste amintiri placute, majoritatea care ii cunosc de ani buni s-au lasat, a venit si vremea mea. @Alexandru C., poti inchide iar topicul, mersi.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.