Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT !

Vreau să vă prezint comunitatea  PCTecuci Romania : https://pctecuci.ro/

Comunitatea este deschisa de un 1+ an, insa ea a functionat sub mai multe domenii timp de 4 ani. Pe langa platforma wordpress de pe domeniu mai detinem si un forum IPB ( https://forum.pctecuci.ro/ ) + un panel unic ( https://panel.pctecuci.ro/ ) . Comunitatea se axeaza pe mai multe domenii, precum: stiri IT, gaming, resurse, suport.

Dar in principal, dupa cum spune si domeniul, mai mult pe ceea ce inseamna tehnologie (IT), domeniu nu este cumparat la intamplare, el simbolizeaza anumite lucuri, pe langa faptul ca se axeaza pe domeniul tehnologiei, el are o legatura cu numele meu, anume PC (initialele pentru Postolache Cornel - numele fondatorului, adica al meu), iar Tecuci fiindca sunt din orasul Tecuci, Galati. :D

Webhost de la: GazduireJocuri 

Aşteptam păreri / sugestii pentru site.

Posted

Totul arată perfect, doar că nu m-am aşteptat să văd pe acest domeniu un content de gaming.

• Like 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted

Asa e, l-am creat mai mult pentru domeniul in care ma ocup, anume IT, dar in timpul liber ma ocup si de servere gaming, in general de servere se ocupa co-fondatorul si cei din staff ACP a comunitatii.

• 2 weeks later...
Posted

Arata foarte bine site-ul dar cum am intrat am vazut "

Când se va SFÂRŞI lumea. Anunţul astronomilor despre ”Marea Ruptură a Universului”

"

si am iesit :))

Bafta in continuare !

• Like 1
  • Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sunt cam prea multe sub forumuri

E ciudat totusi ca ai 53 de membri online in ultimele 24 de ore, si cel mai recent post facut  a fost facut in data de 20 martie, cam inactivi membri

PCTecuci.Ro » Redirecte, de ce nu faci niste butonase ? gen social links ? 

Zona de Suport , e cam inactiva ? de ce nu o stergi sa o muto la Resurse si tutoriale la fiecare Joc sa pui sub forumul suport, ocupa loc degeaba pe forum 

De ce nu faci zona Multimedia sau ceva de genul, sa muti poze/video/ youtube/ cinema online ?

Posted (edited)

sincer sunt dezamagit de forum . 

o copie perfecta www.indungi.ro . 

si acel panel unic lasa de dorit . 

vechiul panel bugged.ro 

ai adaugat un banner ai schimbat putin background si gata e unic  . 

vreti sa fiti originali  ? nu copiati . 

Edited by buddylove
  • Thanks 1

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted (edited)
12 hours ago, Needless said:

Sunt cam prea multe sub forumuri

E ciudat totusi ca ai 53 de membri online in ultimele 24 de ore, si cel mai recent post facut  a fost facut in data de 20 martie, cam inactivi membri

PCTecuci.Ro » Redirecte, de ce nu faci niste butonase ? gen social links ? 

Zona de Suport , e cam inactiva ? de ce nu o stergi sa o muto la Resurse si tutoriale la fiecare Joc sa pui sub forumul suport, ocupa loc degeaba pe forum 

De ce nu faci zona Multimedia sau ceva de genul, sa muti poze/video/ youtube/ cinema online ?

Comunitatea este axata mai mult de IT, pana si domeniul zice ceva, insa eu am mers si pe partea de gaming , problema e ca nu prea am timp de gaming, asa ca i-am pus putina pauza. La Zona de Suport am luat deja o decizie de ceva timp, o voi scoate si voi deschide o platforma de suport.

La partea cu "Redirecte" chiar nu ii vad rostul sa adaug butoane "social links", nu vreau sa colorez prea tare forumul, imi place mai clasic.

10 hours ago, buddylove said:

sincer sunt dezamagit de forum . 

o copie perfecta www.indungi.ro . 

si acel panel unic lasa de dorit . 

vechiul panel bugged.ro 

ai adaugat un banner ai schimbat putin background si gata e unic  . 

vreti sa fiti originali  ? nu copiati . 

Eu chiar nu vad vreo diferenta intre pctecuci si indungi, inafara de faptul ca, culoarea meniului este asemanatoare, restul este diferit, spre exemplu: forumul meu este mai lat, nu are contur, al meu are iconite font onesome (indungi nu), headerul este diferit (ma refer la search, login), categoriile sunt diferite, sidebar-ul este diferit. Deci unde vezi copie perfecta? Ai probleme cu vederea baiatu' meu. Daca nu cunosti, nu comenta.

Arata-mi tu panel-ul bugged iar daca este asemanator ca al meu il voi sterge.

Edited by Courage
scos quote care a fost sters
Posted
43 minutes ago, Tr0YB0Y said:

Comunitatea este axata mai mult de IT, pana si domeniul zice ceva, insa eu am mers si pe partea de gaming , problema e ca nu prea am timp de gaming, asa ca i-am pus putina pauza. La Zona de Suport am luat deja o decizie de ceva timp, o voi scoate si voi deschide o platforma de suport.

La partea cu "Redirecte" chiar nu ii vad rostul sa adaug butoane "social links", nu vreau sa colorez prea tare forumul, imi place mai clasic.

Eu chiar nu vad vreo diferenta intre pctecuci si indungi, inafara de faptul ca, culoarea meniului este asemanatoare, restul este diferit, spre exemplu: forumul meu este mai lat, nu are contur, al meu are iconite font onesome (indungi nu), headerul este diferit (ma refer la search, login), categoriile sunt diferite, sidebar-ul este diferit. Deci unde vezi copie perfecta? Ai probleme cu vederea baiatu' meu. Daca nu cunosti, nu comenta.

Arata-mi tu panel-ul bugged iar daca este asemanator ca al meu il voi sterge.

Scuza-ma  nu am zis cu rautate ,  logo e foarte asemanator , tema la fel . Iar bugged si-au facut update la panel pentru ca toti i-au copiat . 

Nimic nu e unic , hai sa nu ne mintim . 

In rest index-ul e superb . 

Foarte bine ca va bazati pe it , asta o sa mearga . 

• Thanks 1

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

Man, legat de tema. Tema de la indungi nu este mare lucru lucrata, este tema Deflection, poti spune ca orice forum cu aceasta tema seamana cu indungi.

Apropo de panel, habar nu am ce panel a avut bugged inainte, eu mi-am adaptat panel-ul dupa structura site-ului + am adaugat pagini noi, in rest panel-ul a fost cumparat de la wcode #6

Posted
16 hours ago, Sn!k3rs said:

Index-ul arata mult mai buna decat tema forum-ului e frumos gg

Dupa cum spuneam, site-ul se axeaza mai mult pe IT, forumul este pentru discutii libere/gaming, nu prea punem accent pe el.

Posted

Nu stiu, nu are legatura forumul cu indexul din cate vad... Ori este un site IT, stiri, etc ori este o comunitate gaming...

Nu-mi place forumul, este tema deflection rip, din cate vad, adica la fel ca pe indungi, bestfrag, altele... La ce ma refer cu asta? Tema de pe net care o au multe comunitati, adica nimic original.

Sunt multe subforumuri, forumul foarte foarte inactiv, al 2lea topic mai recent este (Started December 18, 2017) :D 

Succes cu comunitatea / site IT sau orice ar fi...

• Thanks 1
  • 2 months later...
Posted
On 4/2/2018 at 12:50 AM, EquiNoX! said:

Nu stiu, nu are legatura forumul cu indexul din cate vad... Ori este un site IT, stiri, etc ori este o comunitate gaming...

Nu-mi place forumul, este tema deflection rip, din cate vad, adica la fel ca pe indungi, bestfrag, altele... La ce ma refer cu asta? Tema de pe net care o au multe comunitati, adica nimic original.

Sunt multe subforumuri, forumul foarte foarte inactiv, al 2lea topic mai recent este (Started December 18, 2017) :D 

Succes cu comunitatea / site IT sau orice ar fi...

Dupa cum spuneam, comunitatea se axeaza mai mult de Stiri IT, pe viitor voi muta forumul pe un alt domeniu (de gaming), iar pe domeniul actual voi face un forum de suport. Treaba e ca in ultimul timp nu prea am mai avut timp sa ma implic in forum, asta e si motivul pentru care este inactiv.

Posted

Ceea ce prezinti tu, este un blog, arata destul de bine!

Care este legatura? pe domeniu ai un blog, iar pe subdomeniu este un forum pentru jocuri? iar pe un alt subdomeniu este unul pentru samp? Cumpara-ti un domeniu .com, este 5 lei pentru 1 an si le imparti.

Nu este vorba de comunitatea Indungi, este doar aceeasi tema, pe o platforma nulled, probabil.

Cat despre numele domeniului, din cate stiu, Tecuci, este un municipiu

Bafta cu proiectul..

• Thanks 2
  • 4 weeks later...
Posted
On 6/11/2018 at 7:21 PM, Roberth said:

Ceea ce prezinti tu, este un blog, arata destul de bine!

Care este legatura? pe domeniu ai un blog, iar pe subdomeniu este un forum pentru jocuri? iar pe un alt subdomeniu este unul pentru samp? Cumpara-ti un domeniu .com, este 5 lei pentru 1 an si le imparti.

Nu este vorba de comunitatea Indungi, este doar aceeasi tema, pe o platforma nulled, probabil.

Cat despre numele domeniului, din cate stiu, Tecuci, este un municipiu

Bafta cu proiectul..

Tocmai ce am achizitionat domeniul csarenax.ro, tot ce era legat de gaming a fost mutat pe domeniul csarenax.ro ( https://forum.csarenax.ro/ si https://panel.csarenax.ro/ ), iar pe pctecuci.ro a ramas platforma de stiri (blog), iar pe forum se desfasoara un nou proiect. Multumesc pentru sfaturi/critici :D 

Posted

Ca o mică paranteză: acele activatoare de Windows nu cred că au ce căuta pe site. Păstrează-le pentru tine. Cred că se încadrează la piraterie și e probabil să ai probleme.

Posted
13 hours ago, Artanis said:

Ca o mică paranteză: acele activatoare de Windows nu cred că au ce căuta pe site. Păstrează-le pentru tine. Cred că se încadrează la piraterie și e probabil să ai probleme.

Ai dreptate! Le-am sters. Mersi pentru sfat!

Posted

Singurul lucru de admirat este munca depusă pe blog, e singurul lucru original. Comunitatea e trasă la xerox cu restul, logo copiat după îndungi cât și tema. Cel mai bine te axezi pe blog și lași comunitățile, e un domeniu care va dispărea încetul cu încetul.

Posted
On 7/4/2018 at 3:27 PM, Sebastian C. said:

Singurul lucru de admirat este munca depusă pe blog, e singurul lucru original. Comunitatea e trasă la xerox cu restul, logo copiat după îndungi cât și tema. Cel mai bine te axezi pe blog și lași comunitățile, e un domeniu care va dispărea încetul cu încetul.

Comunitatea este un proiect secundar, nu prea pun accent pe el, se ocupa cei din staff, eu doar cat il intretin. In principal, pun accent pe blog, il dezvolt de la o zi la alta, este un proiect de viitor, bineinteles ca tot ce lucrez este si original.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.