Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci doresc sa va prezint cateva fapte de mic copil al utilizatorului Courage ( un biet copil, ce nu are ce sa faca decat sa imparta warn-uri in stanga si dreapta ) , mai pe scurt abuz de "putere: , la sectiunea IP.Board..

Sincer sunt sãtul de Courage care împarte warn-uri în stânga și dreapta, regulamentu scris de el ( el nu-l respectã ) .. Alți useri au încãlcat acel regulament de x ori dar nu au mai fost banati ( warn-ati ) , iar eu cã-i spun 2 vorbe îmi dã warn?.. Eu știu cã regulamentul este pt toatã lumea sã-l respecte nu doar pentru unii.. Favorizeazã pe alții și face abuz de 'puterea' ce i-a fost oferitã în aceea arie.. Deci nu-ți pot descrie senzația pe care o am în acest moment, ori terminã cu toate prostiile lui de copil, ori de data asta îi scoți accesele.. Observ cã a avut multe.incidente acest tip, și observ cã încã îl avantajezi și nu iei nicio mãsurã în legãturã cu el.. Suntem o comunitate sau ba?! .. Ce staff este acesta.. Din punctul meu de vedere Courage, nu are ce cãuta sã modereze nimic..

El își editeazã mesajele sã parã bine în ochii tãi dar defapt nu cred cã știi cu cine stai de vorbã.. Mie îmi dã hide la.mesaje, editândumi-le pentru a fii el avantajat? .. De chestia asta ce mai zici Gaby? .. Aa nici nu conteazã va rãmâne în continuare cu accesul și va fii favorizat și desigur va denigra alții utilizatori pentru imaginea lui 'impecabilã' în fața ta.. Sunt deja revoltat..și nu mai pot sã tac.. Îmi ziceai mie cã vrei sã fiu mai matur și bla bla pentru moderator, dar ãla face ce vrea și no stress .. :|:-?:| .. Te rog ia mãsuri! + mai verificã odatã topicul acesta: + cã deja o dã în nesimțire ca odinioarã + câte n probleme a fãcut el și încã se aflã la moderare .. Am greșit cu ceva? .. Tot el e avantajat mereu.. Acum dovezi concrete.. Iata numai cateva amenintari si mesaje editate, l-am surprins cand a editat mesaju, chiar este nevoie de atatea amenintari? ..

Chiar este nevoie de amenintari?! asta e atitudine de moderator la o zona IPB .. editeaza mesajele ( face numai nefacute ) .. Courage tin sa-ti reamintesc ca de la bun inceput ai fost un copil problema, dupa cum ti-a zis si Lus: " Esti un nesimtit " .. si stai calm ca poti fii inlocuit pe zona IPB este deja moderator nou . .aaa si sa nu mai aduc in discutie de jignirile aduse de tine, altor useri.. eu zic ca intai de toate ar trebui sa te duci la maica-ta acasa sa te invete cei  7 ani de acasa apoi sa vii pe o comunitate sa te lauzi cu ceea ce stii .. Te lauzi degeaba.. esti un copil incapabil si nu-ti mai pot suporta mizeriile de 2 bani si o sa merg pana in panzele albe ce accesu' o sa-ti fie retras, dupa cum zicea si Dan O : "poate fii inlocuit oricand ca responsabil pe zona aceea" .. Ieri am primit 3 warn-uri de la tine, fara niciun motiv anume.. Eu unu nu te mai suport.. din cauza ta vin certurile pe forum, pentru ca tu incepi cu aceste `chestii de copii mici` si te legi de mine fara motiv! .. Oricum iti promit ca de acesta data nu vei mai scapa frumos din povestea aceasta! am rabdat multe, dar acum nu o sa tac.. o sa le arat tuturor cine esti cu adevarat!! .. Om cu 2 fete... + multe cacanarii ai facut.. deci din punctul meu de vedere ai merita sa fii banat permananet, gaby ti-a dat x sanse.. dar se pare ca nu te schimbi deloc..

Ps: Tin sa-ti reamintesc.. nu faci tu lege aici, Courage.. Te ascunzi dupa niste minciuni ca sa iesi curat de fiecare data din poveste.. esti un nimic.. O sa insist pana cand vei fii 0 pe acest forum... promit solemn! :|:*

kgPusiK.pngxMC4Kjg.pngMmIqjR5.pngUCu181Q.png

Posted

Imi este prieten, il stiu de ceva timp, si nu e cum l-ai descris tu :) Daca tu nu te intelegi cu el, inseamna ca e incapabil ? Hai ca deja m-am saturat si copii d`astia, care se cred mari oameni, cand defapt sunt niste nenorociti.

w w w . e l i t e r o m a n i a . c o m

Recrutăm servere de orice tip . Oferim:

- DNS gratuit.

- Categorii personalizate pentru fiecare server.

- Moderator la secțiunea serverului dvs.

- Ajutor în privința serverului, la partea tehnică.

- Dacă este server de CS, veți primi lunar câte un boost de la gt.rs.

Posted

Imi este prieten, il stiu de ceva timp, si nu e cum l-ai descris tu :) Daca tu nu te intelegi cu el, inseamna ca e incapabil ? Hai ca deja m-am saturat si copii d`astia, care se cred mari oameni, cand defapt sunt niste nenorociti.

Aici nu este vorba de ajutorul oferit de el in zona IPB.. aici este alta poveste.. ;) + ti-a dat bani sa-l sustii? aa defapt ti-a dat rank la el in comunitate, te premiaza! :)) josnic..

Fiţi oameni buni şi făceţi-mi un rezumat la ce a scris el mai sus că mi-e lene să citesc.

Poti sa faci misto cat vrei.. ;) esti un copil fara niciun viitor! .. te dai ceea ce nu esti! ;) COPIL problema vei ramane! .. asa  ca..

Posted

Kennzo, poti sa iti exprimi gandurile si fara sa jignesti. In topicul acesta, tu ai inceput cu jignirile.

Inteleg ca v-ati certat in privat, dar nu trebuie continuata cearta si pe forum. Nu ar fi mai bine sa va ignorati unul pe celalalt?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Mesajul e simplu, luati atitudine fata de Courage, ca face numai prostii la aria pe care o modereaza. Modifica topicurile dupa placul lui, de multe ori le modifica dupa ce insulta pe unii utilizatori etc etc.

Sincer, aia cu "raspandesti incompetenta" am vazut-o si eu. Urat.

• Upvote 3
Posted

Kennzo, poti sa iti exprimi gandurile si fara sa jignesti. In topicul acesta, tu ai inceput cu jignirile.

Inteleg ca v-ati certat in privat, dar nu trebuie continuata cearta si pe forum. Nu ar fi mai bine sa va ignorati unul pe celalalt?

Imi pare rau.. dar se pare ca altfel nu ma iei in serios.. iti trimit PM .. desigur ma ignori si imi raspunzi cum doresti tu! ... Deci nu se poate mai fratilor asa ceva.. faci ceva in legatura cu omu` ala? .. sau il lasi asa in continuare.. face ce vrea? .. ti-am adus argumente,.. mai mult de atat ce vrei? .. :| ..

Dan O . imi pare rau si da exact ceea ce ai spus tu, asta face acel Couage.... dar demult incerc sa-i arat unele lucruri, iar gaby ma ia in gluma, nu asa cum trebuie .. si de data aceasta nu mai pot sa tac, in urma faptelor acelui copil! :|

Poate de data aceasta vede toata lumea , si se face ceva concret + sa nu mai aduc in discutie faptele lui din trecut, ce iata sunt si in prezent pe forum.. Sa-l ignor? iar el sa raman cu acces in urma faptelor sale.. nu se poate acest lucru

Posted

Uau, ce matur. Faci un topic despre cearta ta cu Courage. Crezi că dacă tu ai grad de Veteran, înseamnă că poți să îți faci de cap? Dă-mi dislike la toate posturile, mă doare undeva, cum i-ai făcut lui Courage, ca să abuzezi. Crede-mă, nu rezolvi nimic așa. Nu puteți fi și voi niște persoane mature și să vă rezolvați problemele ca oamenii fără să vă jigniți? A ajuns să posteze în statusuri jigniri la adresa lui Courage. Crede-mă, dacă te prind că mai dai dislike la posturile mele sau ale lui Courage, promit că îmi fac 1000 de conturi ca să-ți las contul la 0 like-uri.

Regards,

Sandu Marian - Vlăduț.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Terminati cu prostiile. Eu cred ca fiecare are vina lui.

Acelasi raspuns ca de fiecare data?! .. iar nicio masura nu iei? ... :| .. eu zic sa te uiti mai atent.. nu facem astfel de gesturi necugetate, daca el nu incepea primu`.. corect? :| .. ti-am zis sa privesti si din alta perspectiva.. ;) nu doar asa..  S Vlad eu zic sa nu te bagi.. chiar nu stii despre ce e vorba.. tu esti nou pe forum. da? .. eu sunt pe acest forum de prin 2007. Ti-as fii recunoscator sa vorbesti la subiect, doar cand cunosti continutul intr-u totul.. pana atunci nu...

• Moderators
Posted

si stai calm ca poti fii inlocuit pe zona IPB este deja moderator nou . 

Nu va fi nimeni inlocuit. ( Nu pentru ca zic eu, ci pentru ca nu as acepta eu sa inlocuiesc pe alta persoana )

Fara suparare dar eu daca as fi Administrator, prima poza ar fi total null ca si "reclamatie/plangere".

Despre restul, cum a spus si gaby in ultimu post, fiecare are vina lui.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mai sunt si alte pareri, sugestii?

Da! Courage sa-i fie retras accesul! .. apoi lucrurile vor fii foarte frumoase.. si o sa vezi ca nu o sa mai existe absolut cearta.. ;) asculta macar odata ce zic si eu :) ..

Posted

Eu propun asa: La prima abatere (PM-urile nu se pun) in perioada urmatoare, sa redeschidem topicul. 

Pentru ce urmatoarea abatare? acum este momentul .. eu unu nu mai accept copilarismele lui fara niciun rost in aceea arie! ..  + sa nu mai aduc aminte topicu`:

+ altele mii de probleme ce a cauzat forumului in trecut si iata se reflecta si in prezent, dar sub alt aspect! ..

Posted

Topicul e de 2 ani..common. Nu se mai pune.

Din punctul meu de vedere, e prima abatere, si numi place sa vad pedepse la prima abatare (daca nu e grava). 

App, Kennzo, nu mai folosi limbaj asa dur.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Topicul e de 2 ani..common. Nu se mai pune.

Din punctul meu de vedere, e prima abatere, si numi place sa vad pedepse la prima abatare (daca nu e grava). 

App, Kennzo, nu mai folosi limbaj asa dur.

Acesta este adevarul pus pe tava! :) .. atata tot! :) folosesc pentru a fii inteles.. nimic mai mult.. si nu e prima abatare! ..

PS: I-am mai trimis lui gaby , PM cu probleme cu acest utilizator.. asa ca.. + regulamentul este pentru toata lumea ( indiferent de Staff sau asa ) .. altfel nu ajungem nicaieri + regulamentu de la aria IP.Board.. el de ce nu-l respecta ma rog? .. aa ca are acces? hai gaby sa fim seriosi.. ce cozonaci prajiti facem.. :|

• Moderators
Posted

Daca nu contin insulte, si nu trebuie sa motivezi ceva, nu mai posta print screen-uri cu mesaje private. Nu cred ca lui gaby ii convine asta. Nici mie nu mi-ar conveni.

Posted

Courage orice comunitate forum are un regulament si acuma daca esti prieten cu unu nu poti sa il favorizezi ca sunteti voi prietenii regulamentul se aplica pe  toata lumea. Eu cu kenzoo suntem prieteni de mult timp si nu prea l-am vazut sa incalce regulamentul de pe vrun forum/comunitate...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Eu chiar nu vad sensul topicului ... Nici eu nu sunt prieten la catarama cu Pav dar am evitat sa intru in polemica cu el ... Fiecare are dreptul la 1 opinie pan' la urma ... Am avut noi ceva contre pe la inceput , gen '' Aia e mai buna ca a ta '' etc . | ... si cum ambii certareti din fire ... ieseau romane in posturi ... Mai apoi el criticandu - mi capacitatile si jignindu - ma , eu il ignoram ... el imi trimitea PM - uri cum ca sunt un pubertar impertinent , eu m - am amuzat si le stergeam ... dar mna ... nu pot sa multumesc pe toata lumea ...

#Kennzo ... Te inteleg perfect si totusi iti spun din proprie experienta ca nu ajungi nicaieri asa ... Uneori e mai bine sa lasi capul plecat ...

@Courage ... Sincer , si eu am ametit incercand sa citesc textul dintr - un scroll ...  :)) 

Posted

Si eu propun sa-l scoatem pe Curaj . :))

In primul rand, am luat warn pe nedegeaba de la el , si in primul rand, nu ajuta cu nimic forumul aceasta, tot Kennzo ramane NR 1 ! [ Aici ma refer la zona IPB .. Courage ajuta foarte putin , pe cand Kennzo la fiecare topic are cate un reply ! ]

• Downvote 1
Posted

Si ce legatura are avea pozele astea? A spus o parere despre tine si faptu ca asteapta din partea ta sa fii mai matur , prin cearta asta dovedesti altceva . Courage a fost de ajutor membrilor cand tu nu erai pe acest forum , asa ca nu trebuie sa faci o reclamatie pentru o cearta la care amandoi aveti vina . Puteati continua cearta prin PM si daca era ceva mai grav decat faza cu Banu atunci luai legatura cu Gabi si o rezolvati toti 3 in privat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.