Jump to content
  • 0

Vinde cineva licenta IPB?

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted
On 2/8/2016 at 7:00 PM, grande_ecks said:

Salut. Dacă mai eşti interesat, am eu una. Aştept mesaj privat cu preţul oferit! 

Marfa ta, tu ii faci pretul.

lasa un replay cu pretul.mersi

• 0
Posted
10 minutes ago, OldMan said:

Marfa ta, tu ii faci pretul.

lasa un replay cu pretul.mersi

Daca vrei licenta iti sugerez sa-ti aduni 175$ si sa o cumperi direct de la IPS, de ce iti zic asta ? Pentru ca nimeni nu-ti va da tie o licenta reala, pe langa faptul ca te costa 25$ sa o activezi si dureaza pana o transferi de pe domeniul inregistrat pe al tau risti sa-ti iei o mare teapa. Cine are licenta iti va cere cel putin 50Euro/$.

• Upvote 1
  • 0
Posted
On 2/14/2016 at 4:09 PM, Sebastian C. said:

Daca vrei licenta iti sugerez sa-ti aduni 175$ si sa o cumperi direct de la IPS, de ce iti zic asta ? Pentru ca nimeni nu-ti va da tie o licenta reala, pe langa faptul ca te costa 25$ sa o activezi si dureaza pana o transferi de pe domeniul inregistrat pe al tau risti sa-ti iei o mare teapa. Cine are licenta iti va cere cel putin 50Euro/$.

Iti multumesc pentru sfat bani ii am dar m-am gandit ca pot economisii sa pot lua pe un an si vps de la ovh :)

Bafta !

• 0
  • Moderators
Posted
55 minutes ago, OldMan said:

Iti multumesc pentru sfat bani ii am dar m-am gandit ca pot economisii sa pot lua pe un an si vps de la ovh :)

Bafta !

Nu prea are legatura dar.. recomand vpsu de la OVH, daca e sa mergi pe plan-urile alea low cost cu SSD, si e sa mergi pe VPS SSD 2 sau mai mare, poate te intereseaza de la urmatoarea firma mai mult: http://vpsdime.com/

Despre licenta, e riscant sa iei de la altcineva, pentru ca odata ce schimbi domeni-ul, ei licenta acea tot o pot folosi intr-un fel sau altu :) De aia am si cumparat cand a fost de black friday 15% discount ( 148.75$ ), m-am scapat si de probleme si bataia de cap ca poate foloseste altu licenta.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted
On 2/15/2016 at 7:50 PM, gadeas said:

Nu prea are legatura dar.. recomand vpsu de la OVH, daca e sa mergi pe plan-urile alea low cost cu SSD, si e sa mergi pe VPS SSD 2 sau mai mare, poate te intereseaza de la urmatoarea firma mai mult: http://vpsdime.com/

Despre licenta, e riscant sa iei de la altcineva, pentru ca odata ce schimbi domeni-ul, ei licenta acea tot o pot folosi intr-un fel sau altu :) De aia am si cumparat cand a fost de black friday 15% discount ( 148.75$ ), m-am scapat si de probleme si bataia de cap ca poate foloseste altu licenta.

Cu intarziere iti multumesc pentru raspuns / da am vps de la OVH merge fantastic de bine preturi super bune in prezent am webhost de la krond care mi se pare de rahat la bani care ii dau si comparativ cu ovh :)

O intrebare daca poti sa imi raspunzi te rog nu ma pricep foarte bine adica spre deloc :) dar vreau sa trec la IPB  4.x la 3.4 si binenteles daca pot pastra membri si posturile de pe forum =)

• 0
Posted

Poti trece la IPB 4.x de la IPB 3.4 prin procedura de Upgrade. Membri, posturile si categoriile se vor pastra. Oricum, fa un backup total (fisiere + baza de date) inainte de a te apuca de upgrade.

Detalii gasesti si pe aici Cum fac upgrade de la IPB 3.x.x la IPS 4.x.x? + Documentatie IPB 4.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 0
Posted

Recomand VPS-urile hlink. 1gbps conexiune si protectie DOS / DDOS filtrata de ei. Am testat si in maxim 5 secunde a fost blocat un DOS de 3,5GBPS.

Cat despre licenta , daca mai ai nevoie ma contactezi pentru a negocia.

Reborn.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.