Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Vreau sa  va rog, cine cunoaste,un webhost intradevar bun pentru un forum ipb.

Fac referire la : viteza de miscare a lui,am la moment de la toolz, scuze de reclama, dar viteza lui nu ma incinta si nu inteleg de ce, am pachetul ultra,resursele nu le folosesc la maxim.

pretul nu e o problema,calitate sa fie,  pe ssd,

multumesc anticipat.

WWW.BNY.RO

CS.BNY.RO

b_350_20_1C1C1C_1C1C1C_D43746_1C1C1C.png

• Moderators
Posted

Daca sti sa montezi tu singur toate serviciile de hosting pe un VPS, cel mai ieftin si bun ce poti lua cu SSD este de la https://www.ovh.com/

Ce primesti pe dedicatu lor este un simplu server linux cu sistemu operativ care preferi, Ubuntu, Debian, etc si dupa trebuie sa instalezi apache/nginx, mysql, phpmyadmin daca vrei, etc.

Folosesc eu personal pentru diverse proiecte + 1 forum IPB 4.1 care ruleaza cu Nginx + PHP 7

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
On 12.08.2016 at 2:41 AM, gadeas said:

Daca sti sa montezi tu singur toate serviciile de hosting pe un VPS, cel mai ieftin si bun ce poti lua cu SSD este de la https://www.ovh.com/

Ce primesti pe dedicatu lor este un simplu server linux cu sistemu operativ care preferi, Ubuntu, Debian, etc si dupa trebuie sa instalezi apache/nginx, mysql, phpmyadmin daca vrei, etc.

Folosesc eu personal pentru diverse proiecte + 1 forum IPB 4.1 care ruleaza cu Nginx + PHP 7

nu ma pricep sa fac toate aceste chestii,cred ca o sa ma orientez spre mxhost sau hostgator

WWW.BNY.RO

CS.BNY.RO

b_350_20_1C1C1C_1C1C1C_D43746_1C1C1C.png

• gaby changed the title to Recomandare webhost pentru IPB?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.