Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am doar o singură întrebare, ai de gând să mai deschizi multe forumuri ? Poate-ți facem o categorie specială că să nu faci din lună-n lună câte un topic nou, zic și eu.

• Upvote 1
Posted
40 minutes ago, Sebastian C. said:

Am doar o singură întrebare, ai de gând să mai deschizi multe forumuri ? Poate-ți facem o categorie specială că să nu faci din lună-n lună câte un topic nou, zic și eu.

Poti sterge acele topicuri ca nu pot sa dau edit la titlu.

Posted

Repede mi-ați dat ban când v-am zis că unele elemente sunt copiate. Nimic special, copie darkwars.

Mai pe scurt: (c) Shady, nu StrongTAZ.

• Moderators
Posted

@foX

Pentru incheiere, am scris cateva sfaturi pe care ar trebui sa le luati in considerare cand postati sau cand creati un topic in sectiunea de Website Review:

• Criticile sunt acceptate si incurajate, dar fiti pregatiti sa faceti o conversatie cu inteles care sa-l ajute pe cel care a creat site-ul...
  • Daca nu va place ce vedeti, incercati sa fiti constructivi nu destructivi. Veniti cu sfaturi pertinente...
  • Tineti cont ca topicurile astea pot fi indexate in motoarele de cautare. Aveti grija ce va doriti de la un review sa nu strice imaginea site-ului sau a celuia care l-a construit...
  • Nu va grabiti sa scrieti imediat un review si sa-l postati. Analizati mai in detaliu, s-ar putea sa fiti surprinsi de ce aflati si de ce reactii starniti.
  • Incercati sa oferiti cat mai multe detalii atat in cereri cat si in review-uri (pro, contra, altele etc).

Si nu in ultimul rand: studiati tehnici de analiza si review si invatati limba in care scrieti. Toate lucrurile astea va imbunatatesc pe voi ca oameni, nu numai ca utilizatori ai acestui forum.

PS pentru autoru topicului si Fox: Aici nu e chat cu quote-uri.

• Upvote 2
  • Downvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Eu zic să închideți acest subiect pentru că văd că linkul tot pe darkwars duce :)

Man o singură prezentare e necesară nu 1000, ai putea să dai PM unui moderator să editeze titlul.

Posted

Sebastiane niciuna nu e a lui :)) asta e a lui Alynut, ala de a fost si pe play-arena cu firma aia apoi a plecat.

L-am vazut si pe Insqs pe acolo, dar Alynut nu prea le tine, 2-3 luni daca apuca :D

Tema arata ok, era buna mai deschisa, va lipseste index-ul.

• Upvote 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.