Jah Khalib Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Salut ! Aș dori și eu niște păreri/critici/propuneri în privința forumului http://ghotic.ro/forum/index.php
+Gabriel™ Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Prea Incarcat Culoare Textului Prea Chioara. Licurici nu lipsesc vb lui Nelson. Tie Tata Licuricii Succes oricum.
Jah Khalib Posted April 8, 2017 Author Report Posted April 8, 2017 23 minutes ago, foX said: am mai vazut tema asta pe un forum pe darkwars ai vazut-o
foX Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Just now, Jah Khalib said: pe darkwars ai vazut-o da
Sebastian C. Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Am doar o singură întrebare, ai de gând să mai deschizi multe forumuri ? Poate-ți facem o categorie specială că să nu faci din lună-n lună câte un topic nou, zic și eu. 1
Jah Khalib Posted April 8, 2017 Author Report Posted April 8, 2017 40 minutes ago, Sebastian C. said: Am doar o singură întrebare, ai de gând să mai deschizi multe forumuri ? Poate-ți facem o categorie specială că să nu faci din lună-n lună câte un topic nou, zic și eu. Poti sterge acele topicuri ca nu pot sa dau edit la titlu.
DeNyS. Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Repede mi-ați dat ban când v-am zis că unele elemente sunt copiate. Nimic special, copie darkwars. http://ghotic.ro/forum/index.php?app=core&module=global§ion=login - copie OG-TIMES. Unde este " Welcome to Ghotic - we are born from ashes " - copie OG-TIMES. In sidebar, copie dust2.ro http://ghotic.ro/forum/index.php?/topic/81-cadou-jah-khalib/ - unde este "Mention - PM me!", copie OG-TIMES Mai pe scurt: (c) Shady, nu StrongTAZ.
Moderators gadeas Posted April 8, 2017 Moderators Report Posted April 8, 2017 @foX Pentru incheiere, am scris cateva sfaturi pe care ar trebui sa le luati in considerare cand postati sau cand creati un topic in sectiunea de Website Review: Criticile sunt acceptate si incurajate, dar fiti pregatiti sa faceti o conversatie cu inteles care sa-l ajute pe cel care a creat site-ul... Daca nu va place ce vedeti, incercati sa fiti constructivi nu destructivi. Veniti cu sfaturi pertinente... Tineti cont ca topicurile astea pot fi indexate in motoarele de cautare. Aveti grija ce va doriti de la un review sa nu strice imaginea site-ului sau a celuia care l-a construit... Nu va grabiti sa scrieti imediat un review si sa-l postati. Analizati mai in detaliu, s-ar putea sa fiti surprinsi de ce aflati si de ce reactii starniti. Incercati sa oferiti cat mai multe detalii atat in cereri cat si in review-uri (pro, contra, altele etc). Si nu in ultimul rand: studiati tehnici de analiza si review si invatati limba in care scrieti. Toate lucrurile astea va imbunatatesc pe voi ca oameni, nu numai ca utilizatori ai acestui forum. PS pentru autoru topicului si Fox: Aici nu e chat cu quote-uri. 2 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cosmin Popovici Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Multe chestii sunt copiate de pe tema lu HALOGEK de pe darkz. Si daca este nevoie dau tot ce este copiat. P.S: Mult succes! doar1click - servicii webdesign
PoseidonN Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Eu zic să închideți acest subiect pentru că văd că linkul tot pe darkwars duce Man o singură prezentare e necesară nu 1000, ai putea să dai PM unui moderator să editeze titlul.
+Ezel.LCS Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Sebastiane niciuna nu e a lui asta e a lui Alynut, ala de a fost si pe play-arena cu firma aia apoi a plecat. L-am vazut si pe Insqs pe acolo, dar Alynut nu prea le tine, 2-3 luni daca apuca Tema arata ok, era buna mai deschisa, va lipseste index-ul. 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Moderators Dan O. Posted April 11, 2017 Moderators Report Posted April 11, 2017 Locked. Te rog, nu mai deschide alt topic. Ms
Recommended Posts