Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am avut probleme la accesarea forumului... A durat cam o ora pana am putut intra pe site.

In rest totul e super ok aici, eu unu cred ca nimic nu trebuie schimbat :cheers::D

Posted

Am avut probleme la accesarea forumului... A durat cam o ora pana am putut intra pe site.

In rest totul e super ok aici, eu unu cred ca nimic nu trebuie schimbat :cheers::D

si eu am avut o perioada asta seara cand se incarca foarte greu sau deloc... la un moment dat picase (cateva secunde)

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Eu zic să se închidă topicul cu configuraţiile lunii şi să fie scos se important, deoarece configuraţiile alea sunt vechi şi cele mai mult piese sunt indisponibile. Mă gândeam să fac câte un topic nou în fiecare lună care să stea pinned luna respectivă ...

• 2 weeks later...
Posted

Frate...Noi suntem.. nu stiu...cred ca 10 maxim din 8.760 care mai miscam pe forumul asta. Unii vin "am si eu o problema.." si pleaca :| Oameni bunii ramaneti si voi pe aici sau macar dati si voi un share, un pont unui coleg "uite am intrat pe site-ul ala si m-au ajutat" etc. Dar tot vad la "Newest Member" ca apare cate unul nou si ala zaceeee nu spune nici "chiau miau". Deci daca pe forum nu exista activitate darmite pe blog O.o plus ca pe Facebook vad asa..din cand in cand ca "PCTroubleshooting.ro" mai da cate un share sau mai bine zis, da de veste ca apare un topic nou (cea ce nu prea s-a mai intamplat).

• Moderators
Posted

Propun să lăsăm reputaţia anonimă, adică să nu vezi cine ţi-a dat (la urma urmei, votul trebuie să fie anonim).

E clar de ce ...

• Moderators
Posted

Eu propun ca atunci cand ajunge Courage la 200 reputatie, cineva, sa i-o reseteze la 0. Ca oricum el e foarte helper de felul lui si oricum face reputatie repede.

Frate, sincer ? asta-i problema ta cea mai mare ? Te-ai facut de cacao in topicul ala, si acum cauti iar sa fi jupan ?

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Nu chiar.

Totuşi, de ce nu se bagă sistemul cu like? Ţi-a plăcut mesajul, dai like, nu, nu dai like. Simplu, nu? Aici dacă dai - te trezeşti bombardat

Posted

Sistemul cu like nu a fost introdus pentru ca cel mai probabil va fi confundat de multi utilizatori cu Facebook Like.

Momentan, nu cred ca trebuie schimbat ceva la sistemul de reputatie.

In mod normal, ar trebui sa se dea + (plus) atunci cand iti place un post/topic sau cand te-a ajutat, si, - (minus) doar in momentul in care un post/topic "minte" (incearca sa fraudeze) sau nu este folositor (SPAM).

Problemele au aparut pentru ca a inceput sa existe o goana pentru reputatie, si, in loc sa se respecte "regula" de mai sus, s-a inceput cu lucruri de genul:

• ii spun prietenului sa se inregistreze si sa imi dea + pe unde prinde
  • imi fac un alt cont si imi dau singur + pe unde apuc
  • incep sa dau - lu' cutare ca am eu boala pe el, il tine eu minte ca ma enerva cand eram mic, si acum il taxez, ca asa vrea pusca mea
  • etc.

De aici au inceput sa apara problemele... Aici ar trebui umblat.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

De aici au inceput sa apara problemele... Aici ar trebui umblat.

Singurul loc in care ar trebui umblat este in mintea oamenilor.

• Upvote 2

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.