Jump to content

Recommended Posts

Posted

Incepand de astazi, aderarea automata la rangul de Ambasador a fost dezactivata in incercarea de a estompa utilizatorii care posteaza (spam) doar pentru a obtine acest grad. Pentru moment, aderarea la acest grup se va face pe baza calitatii/utilitatii posturilor detinute, pastrandu-se conditia de 1000 de posturi.

P.S: Aderarea automata se va face pana la gradul de Veteran.

• Upvote 3

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Incepand de astazi, aderarea automata la rangul de Ambasador a fost dezactivata in incercarea de a estompa utilizatorii care posteaza (spam) doar pentru a obtine acest grad. Pentru moment, aderarea la acest grup se va face pe baza calitatii/utilitatii posturilor detinute, pastrandu-se conditia de 1000 de posturi.

P.S: Aderarea automata se va face pana la gradul de Veteran.

Pe scurt, suntem doar 5 ambasadori: GodsOtherHand, Courage, Terror, gadeas și Zx.Vlad, nu? :D

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Am depășit 1000 de posturi , de ce încă nu m-am ridicat la Ambasador ?

acest grup devine disponibil utilizatorilor ce ating numarul de 1000 de posturi, si vor fi adaugati manual de catre un administrator numai daca activitatea lor ii recomanda (posturi calitative). Nu toti membrii cu 1000 de posturi sunt eligibili pentru acest rang.

• Upvote 2
  • 5 weeks later...
Posted

Validating nu pot posta pana cand nu devin "Members". By default Guests aveau dreptul de a posta fara a avea nevoie de un cont, dar daca mai era activa acea optiune cred ca forumul era 90% numai SPAM.

Te astept :cheers:.

Pari sa ai potential, dar, deocamdata astept putin mai multa implicare din partea ta, si, sper sa intri in echipa de moderatori :D.

Yep, la 5000 facem si statuie :)).

Limitari precum durata de editare a unui post (membrii obisnuiti isi pot edita posturile doar in 15 minute de la postare), accesul in categoria "Echipa Administrativa", :-? cam astea imi vin in minte acum.

P.S: Poti intra aici: http://pctroubleshooting.ro/forum/156-echipa-administrativa/ ?

a făcut 5000 =))

• 3 months later...
  • 10 months later...
  • Moderators
Posted
On 02.09.2016 at 11:12 AM, Şucăr said:

Veteran, de ce nu?

Secțiunea e una privată, și nu prea are sens o categorie la care ai acces după un anumit nr de posturi.

• Upvote 1
  • 4 months later...
  • Moderators
Posted
12 hours ago, Căpșunelu said:

Da administrator va primi cineva ))) ?

Eu aspir..stii ? Nu stiu cum sa-ti zic...dar.. te-ai intrebat vreodata de ce nu are Gabi niciodata loc pe PM ? :troll:

• Upvote 4
  • 2 months later...
Posted
1 hour ago, Minions said:

daca un membru face un numar anumit de posturi pentru grad adica daca un membru face 200 posturi automat i se baga gradul de helper?

Da.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• gaby changed the title to Detalii despre grupurile de utilizatori de pe forum
  • 1 month later...
  • Moderators
Posted

Si incaz de alta curiozitate, de la Ambassador la Moderator este absolut la fel, doar daca esti promovat de catre un Administrator.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 5 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.