Jump to content

Pareri BattleArena.ro (only warriors can win)?


Recommended Posts

Din dorința de a aduce ceva diferit în gaming, am înființat Battle Arena. Nu punem accent pe statistică și nici nu vom pune niciodată. Preferăm utilizatorii de calitate, care știu să îmbine gaming-ul cu amuzamentul. :)

Momentan încă lucrez la forum, mai sunt câteva modificări de făcut. Am cumpărat și certificat SSL pe o perioadă de 3 ani de zile, pentru că în curând voi implementa un shop unde se vor vinde licențe. Pun preț pe calitate, după cum se observă forum-ul se mișcă și se încarcă foarte rapid.

Totul este licențiat:

TWtR2Gf.png

DdmivLu.png

(cei care folosesc nulled (plin de vulnerabilități), se fac doar de rușine că nu au bani și trebuie evitați că mai mult de atât nu îi duce)

Am nevoie de cineva care se pricepe la servere, pentru a le configura ca la carte.

Link: https://forum.battlearena.ro

Numai bine!

 • Upvote 1
 • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Inainte de tot as vrea sa spun ca asa ar trebuii sa arate orice prezentare de o comunitate si ca ar trebuii sa fie o regula din regulamentu de la categoria asta, cu licenta in fata (normal, ultima parte blurata) daca tot folositi IPB/vBulletin/xenForo sau orice altceva care are nevoie de licenta.

Revenind la topic, arata bine totu ca si structura la forum etc, doar ca am impresia ca descrierea la categoriile de la Battle Arena - Gaming is prea mari, pe telefon trebuie sa stai o zi intreaga sa ajungi jos de tot fiindca se aduna pe mult pe prea multe randuri descrierea. Cu asta nu ma refer ca ar fi mai ok fara, dar poate putin mai scurt ar ajuta scrollu :)

Succes in continuare cu comunitatea.

 • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

@gadeas, total de acord cu tine. Nu înțeleg de ce nu există această regulă aici - dacă folosești o platformă premium, trebuie să ne arăti și licența. Altfel nu ai voie să faci un subiect aici. Așa se face și puțină ordine și se scapă de cei care intră doar să-și facă reclamă.

Eu am -10 reputație din cauza celor care nu suportă adevărul și i-am făcut de râs cu nulled-urile lor. =))

Eu am mers pe ceva diferit, în care am vrut să expun toate genurile de jocuri care există, de la FPS la Simulatoare și așa mai departe - trebuia să aibă o descriere complexă, în care explici de înseamnă FPS-ul sau ce înseamnă MMO-ul. Poate asta este și ideea - tu dând scroll până jos îți poate atrage privirea ceva, o știre, un joc, o informație și așa mai departe. Te informezi de mai multe lucruri până ajungi în josul paginii. :P

Numai bine.

 • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Şi ? Cei aici aşa bun, nimic original:), cum ai spus Aegisthus despre

 Nimic original, nimic diferit față de celelate forum-uri. Atât am avut de spus.

La voi e tot chestiea aiea, doar că aveţi licenţa ipb nu vă face asta mai serioşi de cât ei.. este doar o părere dea mea, dar totuşi aveţi un succes din partea mea..

 • Downvote 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, St1m JR said:

Şi ? Cei aici aşa bun, nimic original:), cum ai spus Aegisthus despre


 Nimic original, nimic diferit față de celelate forum-uri. Atât am avut de spus.

La voi e tot chestiea aiea, doar că aveţi licenţa ipb nu vă face asta mai serioşi de cât ei.. este doar o părere dea mea, dar totuşi aveţi un succes din partea mea..

Am spus doar adevărul pur. Nu înțeleg de unde atâta supărare, având în vedere că mi-ai dat și reputație negativă. Adevărul doare, nu?

Cum poți spune că BattleArena.ro nu are conținut original când de fapt totul este original? Știm amândoi cine are dreptate:)

Opinia ta e una proastă și fără logică. Am stat aproximativ 5 minute ca să îți înțeleg comentariul.

Mulțumim. Succes și ție în tot ceea ce faci.

Edited by Aegisthus
 • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Și care-i acel conținut original la voi ? Poți spune că ai conținut original când absolut fiecare subiect de pe comunitatea ta este realizat de către tine având ca și sursă de inspirație textul principal, dar majoritatea subiectelor sunt copiate de prin alte comunități / bloguri / forumuri. Așezarea categoriilor nu poți spune că-i unu lucru original după părerea mea ( este singurul lucru diferit față de restul comunităților ). Succes !

Link to comment
Share on other sites

 

https://forum.battlearena.ro/index.php?/forum/16-call-of-duty/, cine crezi că stă să posteze ştiri despre call of duty ? Chiar şi probleme ?

MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) cine va posta ceva aici?

Sunt multe sub forumuri, "fără rost", nici nu mă miră că nu e activitate.

Eu chiar nu ştiu ce să postez, la majoritate sub forumurilor.

Şi despre design, ce părere să-mi dau ? E tema uniform cumpărată.

Link to comment
Share on other sites

@St1m JR: Nu pot să răspund unui astfel de reply care nu este scris cu cap, te rog să arunci încă o privire.

@Sebastian C.: Corect până la un punct. Încurajez utilizatorii să scrie subiecte unice iar pentru asta îi răsplătesc și totodată îi încurajez prin diferite premii. Nu mă interesează statistica dar mă interesează conținutul. După cum se și vede aici

@Needless: Îmi pare rău dacă tu personal joci doar Counter-Strike sau SA:MP - Call of Duty e un joc răspândit și foarte popular și foarte multă e interesată de acest joc, precum și celelalte jocuri care au categorii pe forum. Am în plan deschiderea unui server de COD. Nu vă mai axați doar pe două jocuri. Despre design nu am cerut o părere, nu pot să fac forum-ul cum vă place vouă, cu blizblizuri și „desenate” de copilași. Tema beneficiază de Retina, cea mai înaltă rezoluție și are și versiunea mobilă incorporată. Într-adevăr, trebuie retușată foarte puțin pentru a da aspectul unui forum de jocuri, aici pot să fiu de acord - dar tema este peste toate temele pe care le vezi la momentul actual prin codarea foarte simplă, design de calitate și funcții incorporate. Nu mai scriu de suport.

------------------------------

Site-ul BattleArena.ro este administrat de S.C. IVA Investment S.R.L.-D.

Update-uri:

- s-a făcut update la ultima versiune (4.1.7.1) la platformă cât și la temă.

- a fost implementat magazinul de licențe, accesorii și de găzduire jocuri online, unde momentan se mai lucrează din cauză că mai sunt retușuri de făcut, se implementează plata prin card și SMS via mobilPay și se adaugă produse noi.

- a fost implementată o platformă de marketplace și downloads - unde sunt lucruri gratuite sau plătite dezvoltate de utilizatorii Battle Arena. Îți poți vinde creația ta, dacă ai un addon pe care vrei să-l vinzi, îl urci în platforma noastră și ai acces la toate informațiile. Pentru fiecare vânzare, reținem un comision de 10% iar suma minimă la care poți retrage banii este de 50 Euro. Plata se efectuează bancar sau prin PayPal.

- a fost implementat leaderboard, unde în fiecare zi utilizatorul care contribuie cel mai mult la dezvoltarea forum-ului și primește reputație pozitivă, câștigă în ziua respectivă locul 1 iar dacă se clasează pe locul 1 pe toată lună, primește la alegere:

 • V.I.P. 30 de zile și un cupon cu o reducere de 50% la orice licență de joc achiziționată.
 • V.I.P. 30 de zile și un card gift în valoare de 25 RON, cadou pe care poate să-l folosească în store sau în marketplace.

- a fost implementată autentificare în două etape, disponibilă pentru iOS, Android și Windows Phone. Detalii aici.

------------------------------

Momentan timpul meu este foarte limitat și caut pe cineva care se poate ocupa foarte serios de forum și de servere, ca eu să mă pot concentra pe Store - așadar, aștept mesajele voastre.

Aștept update-ul de la IPS la 4.1.8 care îl lansează la sfârșitul lui Ianuarie pentru a face update și la server la PHP 7.1, se va încărca cu 20% mai repede. Ceea ce e foarte bine pentru utilizator. Oricum se încarcă foarte rapid și acum datorită VDS-ului cu SSD pe care îl folosim de la MxHost.

PS: Cineva mi-a trimis mesaj dacă am plătit și pentru addon-uri și ca să evit:

Spoiler

ips_order.png.bdd6edc844e884649040267ae3

Orice feedback este important pentru a dezvolta acest forum! De acum vor urma investiții serioase în publicitate, dacă aveți un forum populat trimiteți-mi un mesaj privat cu tipul de reclamă și prețul cerut.

Numai bine.

Edited by grande_ecks
 • Upvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 1/21/2017 at 4:40 AM, Aegisthus said:

Nu înțeleg de unde atâta supărare, având în vedere că mi-ai dat și reputație negativă. Adevărul doare, nu?

Și tu tot reputație negativă i-ai dat, deci se pare că și pe tine te doare la fel de tare adevărul.
Nici eu nu văd nimic original, o spun din nou, nu ați inventat voi roata, sunt sute de forumuri înaintea voastră care au avut aceleași lucruri pe care le aveți și voi.

Succes, aveți nevoie. :) 

 • Upvote 1

JNci0ka.png

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

1. De ce este important sa se prezinte licenta sau nu ?  E un criteriu de review important sau nu ?

2. Cine mai insista cu postari de genul 'UP' fara a aduce ceva in plus unui topic, propun sa fie tras in teapa si toata lumea sa dea cu rep-.Si eventual va lua warning daca mai insista.

Link to comment
Share on other sites

@Alex6ndru, trebuie să menționez însă că nu poți scrie sau acuza BattleArena.ro de lipsă de originalitate din cauza staff-ului - Staff-ul poate să facă reclamă unde nu este permis acest lucru și atunci tot ce pot face este să penalizez membrul respectiv pentru fapta sa dar nu poți acuza BattleArena.ro din cauza unui singur membru. De asemenea, nu poți acuza sau denigra BattleArena.ro, dacă un utilizator care face parte din Staff are un comportament neadecvat pe alte forum-uri - îl tragi personal la răspundere, dacă este cazul.

Dacă nici tu nu vezi nimic original, aș avea rugăminte să te mai uiți încă o dată iar dacă nici atunci nu vezi diferența, îmi pare rău, discuția se încheie aici. BattleArena.ro este cel mai bine structurat forum din România pentru aria de gaming (atenție, structurat), și cuprinde aproximativ tot ce înseamnă jocuri - după cum vezi nu există zonă de design, muzică și alte prostii ale copilașiilor. Nu poți îmbina gaming-ul cu tehnologia sau muzica, sunt trei domenii total diferite. Se poate face un subiect în categoria „Timp liber” despre asta dar nu e nevoie de o categorie pentru așa ceva, mai ales pe un forum de gaming. E stupid.

Personal doresc ștergerea utilizatorului din baza de date după 90-150 de zile dacă aceasta nu a mai activat, indiferent de contribuția adusă forum-ului. În schimb subiectele rămân.

@Dan O., depinde cum privești lucru acesta - personal consider că licența e un strict necesar și e primul lucru pe care îl achiziționezi când începi un proiect. Am pus această poză pentru a evita întrebarea despre licență sau să nu ne acuze nimeni că nu folosim una. E strict informativ și atât. Regula asta ar trebui implementată de către voi, pentru a nu mai promova forum-urile cu nulled, mai ales că și PCtroubleshooting folosește platforma licențiată. 

Cu punctul 2 sunt total de acord cu tine, reduci din spam foarte mult cu „up-urile” fără sens. dacă nu ai nimic de anunțat. :)

Numai bine.

Edited by grande_ecks
 • Upvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Când ai o frustrare așa ți-o manifești, tocmai de asta am zis de la început văzând ce limitat ești că discuția se încheie aici. Așa e când de licența n-ai ce să spui, de design la fel, te legi de categorii. Da, este cel mai bine structurat forum din România care cuprinde toată aria de gaming - dacă tu prin structurat înțelegi prin subiecte, e o problemă. Structura se referă la altceva. Așa e când tu ai un forum cu nulled ce conține categorii precum muzică și tehnologie dar forum-ul se axează pe gaming - să trecem cu vederea, o lăsam așa. Când o să poți face tu altceva mai bun sau când ai tu un forum peste nivelul la care se află BattleArena.ro, atunci să-ți permiți să fii ironic, până atunci îți arăți doar frustrarea pe care nu o înțeleg. 

Dacă veneai cu un feedback de genul: tema nu arată nicidecum a unui forum de jocuri, ți-aș fi dat +1, pentru că aveai dreptate - încerc să tranform curând aspectului forum-ului dar voi lasă și o parte simplă și elegantă cum este acum. Mă rog, acum ți-am văzut profilul, la 17 ani nici nu încape îndoială capacitatea ta de a înțelege un lucru atât de normal. Te vei maturiza tu și probabil când o să recitești anumite discuții o să îți dai seama ce banalități scriai. Se întâmplă. Mi s-a întâmplat și mie să-mi văd subiecte din 2005 și acum mă amuz dar era vremea copilăriei. Care e frumoasă și ți-o strici cu frustrări de genul. Eu în locul tău dacă vedeam un om care încearca să facă ceva nou în gaming, în care se investesc bani, unde se aducea ceva diferit procedeam astfel: cu un feedback foarte bun și dacă vedeam potențialul, mă alăturam proiectului - baza a fost făcută de mine dar ca să se construiască ceva de la bază ai nevoie de staff și utilizatori dornici care să ajute să clădești ceva. Și nu gratuit. 

Un jucător care joacă CS:GO e clar că știe că genul jocului este FPS și intră în categoria respectivă unde își găsește jocul, la fel și cu jucătorii de LOL, Mu Online, Call of Duty, FIFA și așa mai departe. Fiecare își cunoaște genul jocului favorit - mai simplu și mai elegant de atât nu se poate structura! 

Să nu mai scriu că pe găzduire plătesc 135 RON lunar, doar ca utilizatorul să nu aibă parte de viteză mică de încărcare a forum-ului - personal ies de pe site-urile care se încarcă greu și au multe reclame. După cum se observă, forum-ul se încarcă instant și nici reclame nu are afișate. Ceea ce ar trebui să apreciați. 

Spoiler

vds_server.pngpanou_control.png

Dacă citeai ce am scris mai sus, înțelegeai de ce acel subiect cu test încă este acolo. Anyway, aștept feedback-uri și dacă nu sunt feedback-uri, atunci vă aștept pe forum cu drag! :drinks:

Edited by grande_ecks
 • Upvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators
20 minutes ago, Andreeas Z. said:

Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.

Poate oamenii prefera seriozitate fata de... Poate este exact ca si cazu meu cu comunitatea deschisa timp de 5 ani si inchisa recent, pur si simplu preferam seriozitate si maturitate vs alte chestii, bani nu aveam de gand sa scot niciodata din comunitate, asaca nu ma interesa prea mult partea aia.

6 minutes ago, Dan O. said:

Stim cu totii ca in multe cazuri reputatia de pe profil nu reflecta adevarul..Cum adica gaby are jdemii de reputatie, doar pentru ca e administrator.. :troll:

Dar chiar ai dubii despre asta? E clar ca are atata reputatie doar pentru ca e administrator. :troll: 

 • Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, grande_ecks said:

 

Nu e vorba că sunt frustrat sau altceva, nu trebuie să te deranjeze adevărul și să spui că tot ce zice lumea negativ despre tine se rezumă la frustrare.

Spui că se încarcă instant?

Uite, nu se încarcă instant,

 

OnJq5hl.png

 am stat aproximativ 30s

Probabil că vei spune că sunt invidios pentru a-ți apăra investiția,

 

G8IK3Hp.png

Nu, nu am netul slab, 5991660741.png

Îți doresc succes cu forumul, sincer, pentru că meriți, ai muncit mult și ai investit, doar nu te mai lua de alții că nu au licență și alte lucruri, un forum nu este pentru profit, este mai mult un loc pentru prieteni noi / să îți aduci serverele, nu pentru licență. Într-adevăr este o ilegalitate, dar ai fi fraier, nu zic de tine - @Courage nu da al 3-lea warn pentru limbaj că nu am intenția de a-l jigni. Doar zic că ai fi fraier să arunci așa 200 de euro, adică 1000 de lei și să nu știi ce viitor are comunitatea ta, care ar veni aproximativ salariul minim din România, de unde crezi că au aceste persoane (între 15~18 ani) un salariu întreg pentru a-l da pe licență?

Tu ai licență, felicitări, dar nu le scoate și altora ochii că nu au una pentru că nu cred că ești în măsură să faci toate astea.

„Numai bine.”

Edited by Alex6ndru
Am adăugat fraier în loc de aia, să fiu sigur și în privința celorlalți.
 • Upvote 3

JNci0ka.png

Link to comment
Share on other sites

@Andreeas Z., îți dai seama că „reputația” asta e de la copilașii ăștia cu nulled-uri care mai mult de atât nu-i duce și atunci, cum a scris și @Dan O., „reputația” nu reflectă adevărul. Căruia îi dau dreptate în totalitate. Eu nu am scris niciodată nimic de licența pe care o am, în schimb când i-am spus cuiva că folosește nulled și mai bine închide a venit cu răspunsuri extraordinare de penibile: „dacă tu ai licența nu trebuie să spui de altul că trebuie să închidă” - când eu nu am scris nimic despre licența mea, el se auto ataca cu asta. Dacă citeai mai sus, am scris că utilizatorii care nu au mai intrat pe forum o perioadă de 90-150 de zile am de gând să-i șterg din baza de date. Nu mă deranjează deloc feedback-ul, dimpotrivă, am avut parte de feedback-uri extraordinare pe care le-am ascultat și le-am implementat. :drinks:

@gadeas, un reply bun, ca întotdeauna și dacă ți-ai închis site-ul, atunci te aștept cu drag pe BattleArena.ro - mai ales că am nevoie de un administrator care se poate ocupa. :)

@Alex6ndru, ști cum e, atunci când tu nu poți face ceva mai bun, folosești și nulled, intervine frustrarea. Doar pentru că ți-am atras atenția cât de penibil e să folosești un nulled - o să înțelegi, cum ți-am scris mai sus, când vei mai crește. O să-mi dai dreptate. Momentan sunt în vacanță în UK și aici internetul nu e așa strălucit ca-n România și totuși:

Screenshot_2.png

Peste câteva zile revin acasă și îți fac print ca să vezi ce înseamnă un server foarte bine optimizat. Este imposibil să ți se încarce forum-ul în 30 de secunde când el se încarcă în câteva milisecunde (sub o secundă). Am fost lăudat de mulți utilizatori de viteza de încărcare a forum-ului și mulți mi-au cerut să le optimizez serverul - cum am mai scris, cu update-ul la 4.1.8 care vine la sfârșitul acestei săptămâni și cu update-ul pe care îl fac la PHP 7.1, forum-ul va beneficia de un plus de 20% la încărcare, ceea ce înseamnă foarte mult.

Ai dreptate până la un punct, ok, este non-profit, pentru prieteni și așa mai departe - atunci folosești phpBB / myBB sau alte platforme care ne sunt puse gratuit la dispoziție dar nu folosești o platformă premium care costă, gratuit. Nu ai plătit ca să ai un drept să o folosești. Nu mai scriu din nou și nu mai arăt ce scriu cei din staff-ul și clienții invisionpower.com în zona de client despre bug-urile și vulnerabilitățiile unui nulled că le-am arătat de atâtea ori. Nici tu nu ești în măsură să folosești platforma dacă nu ai plătit pentru ea, corect? Nu le scoate nimeni ochii, le atrag atenția doar, e o diferență. Eu știu exact ce viitor are forum-ul, că altfel mi greu să-mi imaginez când deschizi ceva să nu ai un plan în cap, nu? Există banii și pentru publicitate dar din nou menționez că nu doresc 10.000 de utilizatori, ci 100 dar 100 cu care poți face treabă! 

Am nevoie de un designer priceput, dacă se află vreunul pe aici, aștept mesajul lui. :)

Numai bine.

Edited by grande_ecks
 • Upvote 1
 • Downvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Forumul arata ok, imi place ca folositi platforma IPB 4. Tema este simpla si eleganta. Sunt curios daca toate aplicatiile instalate pe forum sunt cumparate sau nulled.
Nu prea imi place in schimb acel background negru din header, pare pur si simplu aruncata acolo prima poza gasita pe net.
Observ foarte multe categorii goale, ceea ce inseamna continut slab pe forum. Aveti prea multe sectiuni pe prima pagina. Mi se pare imens forumul.
In schimb imi mai place faptul ca ati adaugat descrierile forumurilor amanuntit. Arata ok.
Am observat ca pentru fondator aveti imagine la rank, in schimb la restul doar un text colorat. Sugerez ori sa puneti la toti imagine ori sa lasati doar text.

Inca o intrebare.
https://forum.battlearena.ro/index.php?/files/file/16-autentificarea-in-doua-etape-pentru-ips-41x/
Acesta a fost facuta de voi sau de ce costa?

 • Upvote 1

HazZaRD  - Official Youtube Channel
Daca iti place o postare facuta de mine, apasa pe butonul
qKwBcLl.png in semn de multumire.

Link to comment
Share on other sites

@HazZaRD, apreciez feedback-ul tău care într-o mică parte coincide și cu planul meu de a modifica câteva lucruri în următorul update. Simplitatea și eleganța este cel mai greu lucru de atins. 

Având în vedere că ți-ai luat câteva minute să scrii acest feedback, puteai să citești mai sus, mai ales că am pus o dovadă pentru a evita astfel de întrebări și să vezi că am postat dovada că am cumpărat toate aplicațiile care sunt instalate pe forum - nu mă cobor la un nivel atât de mic să folosesc un nulled. 

Background-ul poate să fie schimbat din header, ai câteva background-uri în plus dacă nu îți place cel default - încerc să combin multe lucruri și să fie la dispoziția fiecăruia pentru a putea adapta forum-ul după preferințele lui. :)

Categoriile sunt goale, într-adevăr din cauză că nu există activitate  - e destul de dificil să ai un conținut foarte bogat, mai ales că eu promovez subiectele originale, scrise de utilizatori. Este imens forum-ul dar și gaming-ul este imens, nu se rezumă doar la 1.6 și SA:MP.

Rank-urile nu sunt complete, acum designer-ul la care am apelat le desenează și o să fie implementate. Aplicația nu este făcută de către noi dar autorul care a dezvoltat aplicația a permis tuturor celor care au cumpărat-o să o poată revinde din cauza faptului că IPS a implementat autentitifacarea în două etape în 4.1.8.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update-uri:

- Ofer serverul csgo.BattleArena.ro cuiva care are timp liber și cunoștințe pentru a se ocupa de el - se oferă acces full și anumite beneficii. De asemenea caut un Administrator, detaliile sunt scrie pe forum.

- Am semnat un contract cu o companie pentru a implementa modalitatea de plată cu cardul online:

pay.png.c5d40bf8dbf51aa0a56de403bd22728f.png

Atenție: Datele cardului nu sunt stocate pe serverul BattleArena.ro.

- În Store există momentan 8 jocuri, cu o valoare totală de 2200 RON (aproximativ 500€), și se vor adăuga pe parcurs mai multe jocuri - vă scriu mai jos câteva informații:

 • numele și adresa trebuie să fie completate corect (s-ar putea la un momendat să vi se ceară o copie a actului de identitate, în caz că datele sunt incorecte, contul se suspendă);
 • invită prietenii tăi prin sistemul de referal și câștigă 3% din valoarea jocului cumpărat de persoana pe care ai invitat-o;
 • licența jocului o aveți în permenență în contul de client - în caz că aveți o problemă, puteți prezenta CD-KEY-UL;
 • fiecare client care cumpără un joc, are acces 30 de zile la categoria VIP a forum-ului - după cele 30 de zile, accesul la categorie este restricționat până când vei cumpăra un nou joc / produs;
 • pentru clienții sub 18 ani este nevoie să trimiteți o copie de buletin - având în vedere vârsta fragedă preferăm să știm înainte cu cine discutăm;
 • BattleArena.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate;

Nu comentați prețul - poate e mai mic, poate e mai mare, important e că aveți suport, că aveți factură și că ajutați pe lângă asta și contribuiți totodată la dezvoltarea Battle Arena

Trebuie dezvoltată o modalitate de a implementa și plata prin SMS, sper ca-n viitorul apropiat să fie activă - contractul cu mobilPay este semnat deja.

Numai bine. 

Edited by grande_ecks
 • Upvote 2
 • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Acest proiect mi se pare de-a dreptul awesome.Felul in care @grande_ecks a cladit temeliile acestui proiect ar trebui sa fie un exemplu pentru viitoarele "comunitati" de "gaming",totul licentiat.El chiar investeste timp si pasiune in ceea ce face... semnand nenumarate contracte.Adevarul ca tema acestui forum nu e una asa "speciala" dar totusi denota seriozitate!

Sincer: Felicitarile mele!

Eu daca as fi avut timp m-as fi alaturat acestui proiect dar mna... nu prea mai am timpul necesar.Mult succes si sper sa duci aceasta comunitate peste cele "fantoma" si sa creezi un content original!

 

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

@Dang3r, mulțumesc, apreciez. :drinks:

BattleArena.ro este un exemplu pentru orice site / forum care se axează pe nișa jocuri. Momentan în România nu există un forum atât de complex și atât de bine structurat - un exemplu iar ar fi să se inspire și să elimine categoriile de muzică, design, tehnologie și alte prostii - toate sunt domenii diferite, nu le poți combina - nu rezultă decât o corcitură din toate domeniile și este total neprofesional. Timp din păcate nu prea am dar atât cât am, mă implic. În următorul update mă voi ocupa de tot ce ține de design, de la logo până la background. :)

Contractul cu mobilPay cum am scris a fost semnat, însă ca ei să aprobe contul trebuie dezvoltată o metodă pentru ca utilizatorii să poată plătii prin SMS - sper să fie un plus, mai ales că acum CG nu mai oferă licențe prin SMS - oricum ofereau doar la jocurile celor de la Valve iar eu am să ofer posibilitatea de a plătii prin SMS și alte jocuri.

Ce e foarte greu este să creezi content original, deși eu promovez cu mult interes și ofer chiar și premii pentru asta - mai ales că eu nu pun preț pe statistică, ci pe originalitate. Nu este imposibil însă, e mai greu la început.

Aștept un feedback de la voi în legătură cu acest logo - este potrivit pentru BattleArena.ro? Dacă nu, ce logo crezi că ar reprezenta cel mai bine BattleArena.ro:)

preview.jpg

Numai bine.

Edited by grande_ecks
 • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators
10 hours ago, grande_ecks said:

Momentan în România nu există un forum atât de complex și atât de bine structurat - un exemplu iar ar fi să se inspire și să elimine categoriile de muzică, design, tehnologie și alte prostii - toate sunt domenii diferite, nu le poți combina - nu rezultă decât o corcitură din toate domeniile și este total neprofesional.

Asta sună cam egocentrist. Şi tu ai o categorie de discuţii generale. Că ceilalţi au mai multe discuţii de acest gen şi au decis să le separe în câteva subcategorii e treaba lor. Nu văd problema.

Revenind la forumul tău, categoriile sunt bine puse la punct, oke. Problema e că foarte (foarte) multe dintre ele sunt goale. Şi dacă nu sunt goale multe au cel mult 10 posturi, deşi forumul e deschis de 6 luni. Sper să nu fi greşit ceva, din 85 categorii în care se poate posta, 59 sunt goale, 20 au între 1 şi 10 posturi şi 6 au mai mult de 10 posturi. Din câte am văzut până acum lumea face în general categorii mai restrânse unde se discută. Dacă sunt multe discuţii legate de acest gen le structurează în categorii noi.

Mai direct spus, mi se pare enervant să dai scroll prin multe categorii goale.

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 • gaby changed the title to Pareri BattleArena.ro (only warriors can win)?
 • Craze locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.